Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hisztizés evésnél 10 hósan....

Hisztizés evésnél 10 hósan. Miért teszi?

Figyelt kérdés

Kisfiam 10 hós.Van mikor nyugodtan ül az etetőszékben és eszik,de van hogy 2 kanálnyi is alig megy le neki.

Ilyenkor általában az ölembe ültetem,újra eszik 1-2 kanálnyit aztán gondolom remek,visszateszem a székébe mostmár enni fog.De nem.ÚGy elkezd sírni hogy csak na.

Az elején mindig azt hittem hogy a kaja nem ízlik neki. 2-3 féle is az asztalon volt már,de folytatta.

Persze ilyenkor a család apraja-nagyja odajön hogy mi van,mi baj...stb

Tudni kell hogy többgenerációs házban lakunk..a dédnagyija kikészít.ÁLlandóan piskótával,fornettivel etetné.Szóval ha hallja hogy épp nem eszi a kaját már rohan is vele hozzánk,hogy adjam azt.

De nem érti hogy nem ehet egész nap csak ilyeneket. Van hogy vacsi előtt szólok neki hogy ne adjon neki semmit,de mire oda nézek már tömi.ÍGy persze nem vacsizik,rosszul alszik

Lehet hogy ezérz nemkell neki másféle kaja?? Mert tudja ha nyüszizik kap piskótát??

Nálatok is van ilyen mama/papa??

2013. aug. 1. 11:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, h ezért megy a hiszti. Anyósom rendszeresen dinnyével kínálja az enyémet ebéd előtt és persze h a kicsi fintorog, nyafizik utána h brokkolifőzeléket kell ennie, pedig alapból szereti. Ha nem mondtam el kismilliószor, h ne tegye, akkor egyszer se, de mintha a falnak beszélnék.

Azt lehet, h feltúrod az éléskamrát meg a dédi szobáját, összepakolod az összes nyalánkságot egy dobozba, azt egy zárható szekrénybe és kijelented, h csak is az engedélyeddel adhat bárki bármit a gyereknek. Te vagy az anyja, te szülted, te szenvedtél azért, h a világra jöjjön, tehát elsősorban a te szavad dönt.

2013. aug. 1. 11:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet a piskóta is a hiszti forrása.Nálunk is ment hetekig,de a joghurt után.Nem kapott enni ha nem ebédelt.Megkínáltam délbe,megkínáltam 2kor.Ha nem,nem.Ment aludni.És csak 4kor kapta a szokásosat.Nálunk senki nem szoktatta semmire,mert nincsenek erre rokonok.Simán magától kezdte el a hisztit,pedig sose kapott édeset ebédre.Ő is 10hós lesz pár nap múlva.Így hogy nem kapott ebédet,újra eszi a rendes kaját.De én azt a taktikát vetettem be,hogy vagy a földön ülünk vagy pedig áll az ágynál én meg azon ülve etetem,mert így elnézelődik.Bár ez persze ha nem tud állni még a babád,akkor kivitelezhetetlen.Nekünk ez jött be,mert áll meg lépeget ide oda és ezzel elvan amig etetem.
2013. aug. 1. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!