Nagyon anyás korszak meddig tart egy két évesnél?
Figyelt kérdés
A kislányom 27 hónapos, három hónapja kezdte a bölcsit, már jól el van ott, reggel nem sír, nincs semmi gond. Szokott rá egy barátunk vigyázni hetente egyszer délután 2-3 órára és úgy egy-másfél hónapja ezzel sem volt gond, az elején még igen, de pár hét alatt megszokta. Néhány hete viszont akárhányszor elmegyek itthonról nagyon nehezen viseli, ami nekem is rossz érzés, és persze annak is, aki vigyáz rá. A legrosszabb az, hogy még apával is ezt csinálja, akivel minden nap együtt van, de ha lemegyek akár csak boltba, akkor is nagyon sír, ki akar vergődni apa kezéből is, ami persze neki elég rosszul esik. Próbáltunk már mindenfélét, hogy gyorsan lelépek, hogy lassan, magyarázva, elköszönve, de ugyanaz a helyzet. Gondolom ez is egy időszak, hogy ennyire nagyon anyás, nálatok volt ilyen? Meddig tartott? Imádom őt, de attól még időnként kell idő magamra is, magunkra is.2013. júl. 13. 20:46
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy enm foglak megnyugtatni vele, de az én kisfiam is 2 éves kora körül kezdett ilyen anyás lenni, áprilisban már 3 is elmúlt, és még mindig nagyon nehéz... Igaz, ő nem jár bölcsibe, viszont született kistesója, talán az viselte így meg, nem tudom.
A megoldást sem tudom, csak azért írtam, hogy lásd, nem vagy egyedül.
2/2 A kérdező kommentje:
Oh. :( Igazából még nem is én viselem a legrosszabbul, bár nekem sem jó ez, apának rossz nagyon, hogy mégis csak az apja, nem egy idegen. :S
2013. júl. 13. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!