Hova fordulhatok, ha 5. napja nagyon lázas a 8 hónapos kisfiam?
Esténként 39 fokig megy fel a láza, nappal csak hőemelkedése van, ez már 5. napja így megy.
Étvágya amúgy van, iszik is eleget, de nagyon nyűgös, aluszékony és híg, sárgás, savanyú a széklete.
Orvosnál voltam vele 2 napja, sajnos helyettesítés volt és a doki csak legyintett, hogy fogzik, akkor vigyem vissza, ha 1 hét múlva se lesz jobban.
Szerintetek normális, hogy egy kisbaba 1 héten keresztül 39 fokos lázzal aludjon el?
Nem akarom, hogy minden nap Germicid kúppal fektessem, nappal meg egye a Nurofen szirupot, hosszú távon ez sem egészséges.
Nem hiszem, hogy a foga miatt ilyen lázas, pláne ilyen hosszú ideje.
Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni?
Vigyem be a kórházba sima lázzal?
Vagy egy másik körzet orvosához kopogtassak be?
Vagy tényleg okozhat a fogzás ilyen hosszan tartó lázat és várjak?
Még egy foga sincs, de az alsó ínye meg van duzzadva.
Ma egyenlőre csak 37,2 volt a legmagasabb, tehát láztalan, bár ugyanolyan nyűgös.
Kórházba még nem mentem, a védőnővel beszéltem, ő azt mondta hallgassak az orvosra (na, mi mást mondhatna), szerinte is a foga miatt van mindez, adjak neki Cebion cseppeket.
Holnapig adtam határidőt a láznak, bár nem bánnám, ha már ma se menne feljebb.
Tegnap már egyáltalán nem volt láza, bár a testén kijöttek rózsaszínes pöttyök, foltok, viszont mára ez is eltűnt. Lehet, hogy a 3 napos láz volt?
Mindegy, lényeg, hogy már nem lázas, fognak viszont nyoma sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!