Roseola infantum (háromnapos láz) mond valakinek valamit?
A 3 napos laz lenyege hogy a baba 3 napig lazas
38-39 fok kozott van a hoje.Majd ez magatol mulik
es 4. nap apro koutesek boritjak el a baba testet.
Ezek nem viszketnek,nincs veluk teendo magatol
elmulik.Hasmenest nem okoz!
Ez valami mas lehet.Nem fogzik?
Az en lanyom 5 hosan atesett ezen a betegsegen.
Köszi szépen a válaszokat. Ma már csak hőemelkedése van, úgyhogy szerintem sem a roseola van terítéken. Majdnem hét hónaposan volt már lázas, pont három napig, jött, ment, még piros foltokat se hagyott. Baba jól evett, ivott, játszott szóval az inkább hasonlított a három apósom lázra, mint ez. Először én is fogzásra gyanakodtam, de aztán itt
mondtátok h az nem okoz 38,2 fokos lázat csak hőemelkedést. Szóval nemtommivan!
Az én fiam is lázas volt a fogától. Levittem a dokihoz egy keddi napon, hogy 38,5volt a láza. Megvizsgálta, azt mondta, hogy nem piros a torka, sem a mandulája, tuti, hogy a fogától van. Péntekre rendelt vissza, hogy addigra ki kell hogy bújjon a foga. Addig lázas volt. Pénteken visszavittem, megint megvizsgálta, megnézte a fogát, és mondta, hogy áttörte az ínyét. Ahogy kibújt a foga, nem is volt utána lázas. Tehát az én fiam belázasodik ha jön a foga. Panadolt javasolt a doki, és lázcsillapító kúpot kapott felváltva.
3fiú anyuja
Most látom, h három apósomat írtam három napos helyett. Idióta iPhone mindig kijavít.
Köszönöm a további válaszokat is, ment a zöld pont mindenkinek. :)
Pöttöm nagyon keveset eszik, 50-60 miliket tápszerből, rendes kajából picit többet, 100-140 miliket, meg örömmel majszolgat babakekszet, úgyhogy lehet, tényleg a fogával van a baj. Bár cumisüvegből megivott több, mint két dl higított facsart almalevet, de azt is csak 30-40 milinként. Most már láztalan, kaksi is rendben, csak étvágytalan. Most bekentem az ínyét dentinoxszal biztos ami biztos, meglátjuk, hogy lesz az alvás. Remélem, tényleg "csak" a foga, és nem siklunk el vmi súlyosabb fölött!!
szia,szerintem sem a három napos láz,a tünetei inkább a fogzásra hajaznak,főleg a sok kaka miatt,és remélem hogy csak ennyi.
nálunk a három napos láz csak hőemelkedésből állt nem is kakált sokat,majd mint amit elvágtak és piros pöttyös lett a hasa tájéka,majd elmúlt magától,ez ennyi.ne aggódj,rendeződik magától,esetleg a viburcol kúpot kipróbálhatod nálunk bevált!
Köszi a válaszodat!
Most tűkön ülök, h mikor bújik ki a fogacska de egyelőre úgy látom, h nem akar szétnézni a világban, jó neki ott az ínyben bedagadva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!