Mennie kell a kutyámnak, ha koraszülött a lányom és csak akkor hozhatom haza, ha nincs háziállatom? Ezt mondta az orvos!
Ti mit tennétek? Szeretem a kutyámat, meg persze a baba születése miatt nem dobnám el magamtól, de sajnos a lányom koraszülött lett és ezt mondta a doki. Kutyás témába nem akartam írni, mert ott csak a hurrogás jött volna.
Szerintetek? Persze a doki szava a szent, de...
Ne haragudj de ez vicc. Hol lenne már fontosabb számomra egy büdős kutya, vagy bármi más állat, mint a koraszülott gyermekem? Bár én soha de soha nem tartanák állatot bent a lakásba, ha meg gyerek is van akkor meg pláne. Büdős, szőrős, ősszeugrál mindent, minden tiszta nyál meg ször.
Fujjjj.. Van kutyám, kint az udvaron, ahol a helye van.
Tudodmit? Ha ilyet képes vagy megkérdezni, akkor inkább nem gyereket kellett volna vállalnod, hanem még vagy husz kutyát a lakásodba....
Bocs hogy durva vagyok, csak az eszem megáll, mikor egy szűlőnek fontosabb a kutya mint a gyereke egészsége. Most tessék, lehet lepontozni!!!, de akkor is igazam van........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!