Anyukák! 29fok van nálunk. Nálatok miben alszik a baba ilyen melegben? Mi van rajta és hány fok van?
Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 23:14
11/31 anonim válasza:
28 fok van. Nem bírja a meleget szegényke, 15 hónapos, most aludt el nagy nehezen egy pelenka van csak rajta.
12/31 anonim válasza:
Szia! Nálunk kb. 30 fok van. Kislányom 11,5 hónapos. Ujjatlan bodyban alszik csak, de még így is folyik róla a víz, forgolódik és néha-néha felsír. Éjjel is sokat iszik. Nincs betakarva, akkor szoktam betakarni, ha már én is fekszem le. Csak egy textil pelenkával takarom be.
13/31 anonim válasza:
4 és 6 éves fiaim kis gatyában alszanak és egy paplan huzattal takaróznak,ha úgy gondolják, de ha megnézem őket éjjel,rendre ki vannak takarózva. 11 hónapos fiam pedig csak egy pelusban amire egy pici gatyeszt húzok. Van egy nagyon vékony kis takarója, ez az elalváshoz kell neki,de aztán mikor alszik már nincs betakarózva, csak bele gabalyodik.. 29 fok van bent.
14/31 anonim válasza:
a lányom szobájában tegnap este, mikor lefektettem 34 fok volt.Nagyon izzad szegényem, a haja csurom víz, egy pamut ujjatlan body van rajta, 10 hónapos.
15/31 anonim válasza:
4 hónapos kisfiam rövidujjú bodyban alszik és egy textil pelussal takarom be popsitól lefelé. Nálunk 27 fok van, a babám nagyon izzadós és nehezen viseli a meleget.
16/31 anonim válasza:
Szia! 31 fok volt este a szobájában és csak pelust hagytam rajta. így is iszonyúan izzadt szegénykém és sokat forgolódott. 7 hónapos
17/31 eszo válasza:
7,5 hónapos kislányom rövidujjú bodyban alszik..a textlipelussal szoktam betakarni a derekától lefelé..29-30 fok van :-(
nehezen viseli a meleget, jó párszor felsír éjjel, sokat szopizik :-)
18/31 anonim válasza:
8,5 hónapos kisfiam szobájában 27 fok van, ujjatlan bodyban aludt, zokni és takaró nélkül, ventilátorral.
19/31 anonim válasza:
32fok van a lakásban én csak pelusban hagyom 3hós a kislányom estére viszont egy textil pelussal takarom be nagyon nehezen viseli a meleget van mikor jól alszik van mikor nem.
20/31 anonim válasza:
Nem kötekedni akarok,de sehogysem értem,hogy ahol írjátok,átlagosan 30 fok van,minek adtok a pelenkát kívül mást szegény gyerekekre? nyilván mindenki azt ad a gyerekére amit akar,de nem értem miért gondoljátok,hogy kéne 30fokban alváshoz bármilyen ruha ne adj Isten még hálózsák is? hát szétsül szegény...még1szer mondom nem veszekedést provokálok,csak érdekelne mi az oka ennek?f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!