Miért hagyjam sírni (h erősödjön a tüdeje?!?!?! ) ha megvigasztalhatom és tudom miért sír. Miért hagyjuk h fáljon a hasa ha segíthetünk rajta ("minden gyereknek át kell esnie ezen. "),?
miért ne használjak koszmó elleni sampont (lehet úgy hajat mosni h ne csípje a szemét, nem? ) ha a lányom ki nem állhatja az olajozást, ugyanis 5 centis haja van 2 hónaposan.
anyósék... :-D
imádom őt, de rettentően értetlen és akaratos.
a tudom h cumi kell neki és úton vagyok h beadjam, rámszólnak ( a dédivel együtt), h ne adjam be.ha hasra fektetik és csak beszélgetni akarok a lányommal, útban odafelé rámszólnak h hagyjam őt, erre ma már válaszoltam h hagy menjek már oda hozzá.meg pelenkázáskor még ide kenjek, ezt így csináljam...áááá
azt nem érti meg h minden gyerek más, azt hiszi h minden úgy van ahogy az övéinél volt még 40 éve...
a párom folyamatosan állítja le őt, de nem sok sikerrel.
érdekes, mert ha megbeszélem vele, úgy tűnik megérti, másnap kiderül h mégse...
Bármiben számíthatok rájuk, jobban mint a szüleimre (ők több mint egy hónapja nem látták az unokájukat, és csak 10kmre laknak tőlünk...)
nemtom mit tehetnék vagy hogy csináljam hogy azt csinálják amit mi szeretnénk!!
én mondjuk nem akarom ráadni a kisfölsőcskéjét, kimegyek inni, mire visszajövök rajta van, na ezt rohadtul útálom.ha levenném meg rosszul esne neki h pedig ő csak segíteni akar.ha fürdetéskor ott van, teljesen készenlétben van, h mikor nyúlhat már oda, h igazítsa a ruháját, pedig 4 kéz nem fér meg egy öltöztetésnél...
etetés után a kislány alváshoz cumit kér, és mindig megkérdezi : evett ez a gyerek rendesen, mert nagggyon kap a cumiért...?!?! . mindig ha nagyon kell neki a cumi így kap érte...
16:10-es vagyok.
"ha levenném meg rosszul esne neki h pedig ő csak segíteni akar"
Mond meg, inkább azzal segít, ha szabad kezet ad neked, hiszen már felnőtt vagy és te tudd már, hogy mire van szüksége a gyermekednek.
Hehehehe!!!
köszönöm a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!