6 hónapos babám még mindig hasfájós?! Valaki hasonló helyzetben?
Mindig azzal bíztattak, hogy 3 hónapos korra elmúlik. Addig nem is volt vészes (csak anyatejes volt), Espumisannal egész jó volt a helyzet. Aztán 3 hónapos kora körül egy napon nem volt többet hajlandó szopizni, és egész nap csak sírt, visított, kórházba küldtek minket kivizsgálásra, ott azt mondták, a hasfájás miatt. Utána kapott tápszert is, innentől igazán hasfájós lett. (Lefejt tejet még elfogadott egy darabig, de szopizni már nem akart) Volt tápszerváltás, amitől talán jobb lett, az a Milumil Pepti. Illetve ekkoriban kapott Papaverint is, ettől is jobb lett, abba is hagytuk a használatát, úgy tűnt, megszűnt a hasfájás. Aztán voltak megint hasfájós napok, de nem olyan vészesek. Közben elkezdtük a hozzátáplálást is, ott sem vettem észre, h valami kifejezetten zavarná a hasát. Most pedig pár napja megint rosszabb a helyzet, ma éjjel is fent voltunk, mert csak sírt, sírt, majd mikor pukizott, utána elaludt. Espumisant kap, a védőnőnk szerint biztos több levegőt nyel evés közben, mert fogzás alatt szokott ilyen lenni. Én már nem is tudom, hogy mit gondoljak, néha reménykedek 1-2 jobb nap után, hogy igen, elmúlt, és akkor megint van valami. Aludni is nagyon nyugtalanul alszik, dobálja magát ide-oda, van, hogy 5 percenként felsír, mert beütötte magát, vagy átfordult a hátára.
Volt valaki hasonló helyzetben? Mikor lett jobb? Már sokféle "csodaszert" próbáltunk, Gripe Water, Espumisan, Schüssler só... ami még van itthon, BioGaia, azt nem próbáltuk még.
Köszönöm, ha tudtok segíteni, írjatok légyszi!
Köszönönjük, hogy megosztottad végülis is mi okozta neki a pocakfájást.
Sok erőt és kitartást a diétához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!