Miért annyira okos egy csomó anyuka? A többi lent.
Azért mert azt hiszik sokan hogy attól hogy gyereket szültek már ők sz@rták a spanyolviaszt is.
Figyi, csak olyan stílusban válaszolj nekik vissza amilyenben ők kérdezgetnek. Aztán majd tudni fogják kivel nem érdemes kezdeni.
Engem tegnap bosszantott fel a nagy okos ismerősöm... annyira buta szegény! Nemegész 6hós a picije és folyamatosan állni akar, és ő állítgatja is. MOndtam neki- tényleg nagyon finoman, nem ilyen "én mindent tudok stílusban", hogy szegénykének nagyon feszesek az izmai (hozzáteszem, hogy 3kislányom van, minddel jártam dévényezni, a legkisebbel több mint egy évig, nemrég hagytuk abba 14hós.- és már elég jól elmagyarázta a dévényes, hogy melyik korban mire kell figyelni) - így tapasztalatból mondtam neki, hogy esetleg, ha gondolja mutatnék pár tornagyakorlatot, nekünk mit kellett csinálni- mert nekem is pont ilyen feszesek voltak a gyerekeim. Erre közölte valami oltári bunkó stílusban, hogy semmilyen tornagyakorlatra nincs szüksége az ő gyerekének, mert nem mondta a gyerekorvosuk sem- és különben is, minek tornáznia, ha már állni is tud. :( Az lényegtelen, hogy se forogni, se kúszni-mászni-se semmi mást nem tud, amit még az állás előtt kellett volna.
MOndtam, hogy oké, persze hogy azt tesz a gyerekével amit akar. Szegény picit sajnálom- de végülis nem én vagyok anyukája.
Meg mondta a fiamnak az ebéd elfogyasztása után, miután megevett egy db gumicukort, hogy na ettől fognak elromlani a fogaid, és semmi édességet nem szabadna ennie egy 4évesnek. És majd az ő gyerekének aki gumicukrot mer adni..... annak vége lesz az tuti.
Utána hozzátette, hogy ő 2hós kora óta itatja hohes c üditővel a gyereket és nemegész 3hós korától már mindent ad neki. Szóval vannak ilyen nagyon okos anyukák tényleg.
Szerencsére nagyon ritkán találkozun!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!