Miért raknak ki az újdonsült anyukák vagy harminc-negyven bármilyen képet a kisbabájukról a közösségi oldalakra?

:))) Az újdonsült anyukáknak szerintem a kidülledt szemű ráncos pici babájuk is a legszebb a világon :)
De ennyi erővel jogos kérdés lenne az is, hogy a fiatalka fiúk és lányok is miért raknak ki napszemcsis képet magukról amit a fürdőszoba tükörben fotóznak a háttérben anyuci melltartójával :) A lényeg, hogy mindenki önmagát adja :)

És téged ez miért zavar???
Miért érzem úgy,hogy ez a kérdés provokatív célzattal jött létre??
Ne nézegesd mások fényképeit, ha ennyire zavarnak.

És??? Miért mindig mással foglalkozni?? Mindenki sepregessen a saját háza tájékán!!
Ez az iwiw is lassan elveszti a lényegét, hogy tényleg régi ismerősöket megtaláljunk és a kapcsolatot fentartani. Arról szól, hogy mindenki más képén csámcsog, hogy jaj milyen képet rakott fel magáról. 22L

Tudod, ez nagyon jó kérdés!
Én már azt sem értem : miért kell egyáltalán a családi fotókat kitenni???... 8-o
Szerintem a családi fotóim CSAK RÁNK tartoznak, nem is érdekelnek másokat, miért untassak vele bárkit is?!
Sok ember úgy érzi, hogy minden egyes magánéleti pillanatát muszáj kitennie a kirakatba, aztán csodálkozik, ha mások ezen csámcsognak!
Ezek a kismamák azon is csodálkoznak, hogy mikor letelik a Gyes, és munkát keresnek, sorra lepasszolják őket a Munkáltatók (naná, mert az az első, hogy a személyzetis rákeres az illetőre a neten, megnézi a kitett adatlapokat, fotókat, viccesnek gondolt tahó bejegyzéseket)...
Csinálnak a barátjuknak, férjüknek is egy "jó kis" adatlapot (atlétában, gatyóban sörözős, rendetlen lakás közepén szőrösen alvó képekkel) és csodálkozik, hogy barát/férj sem talál melóhelyet...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!