Érdemes feltenni licitálós oldalakra amit el szeretnék adni, vagy jobb a bababizományi?
Vatera teszvesz, ruhákból 50 db- os csomag, azért adnak 10-14 ezret, de a babakocsit, játékokat, plédet, hintát is 1 forintról indítom, többet kapok érte mintdig, mintha fix árra írnám ki!
Fontos a szèp jó kép!
Én inkább bababizományi párti vagyok. Ott kialkusszuk a megfelelő árat és élőben is megtekinthető a termék.
még egy előny:
ha nekem is szükségem van valamire jól ismernek és ha eladtam valamit veszek érte ugyanott mást.
szóval két lépés egy helyen. egyben.
de kinek ez kinek az..
Én a "vevő" vagyok :)
Csak a licitálós oldalakon nézelődök, hiszen sokkal olcsóbb áron tudok bármihez is hozzájutni, bizományiban még soha nem voltam.
Azt ajánlom, ted fel vaterára vagy teszveszre, ha el akarod adni, én sem csak a legolcsóbb termékeket nézem meg, és nem is csak a licitálósokat.
Sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy ott el tudod adni.
A kislányom nemsokára megszületik, én eddig minden ruháját ott vettem a bodyktól a harisnyákon át a bundazsákig. És szerintem ezzel nem én vagyok az egyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!