Valóban veszélyes ha a babám hason alszik? (Fulladásra gondoltam).
Alányom fél éves és mindig oldalt fektettem. Vettem egy szoptatóspárnát és annak támasztottam. Hason a csecsemőhalál miatt nem ajánlják, de ha van légzésfigyelőd (pl Angelcare - nekünk az van és nem riaszt be tévesen), akkor szerintem nem lehet baj. Háton azért nem ajánlják, mert ha bukik, akkor meggfulladhat.
Dia
Nah az én babóm 6 napos.. :) csak hason marad, háton 5 percig bírja.. a jobb kulcscsont le van törve(szűlés közben)tehát jobb oldal kizárva.. maradna csak a bal oldal, de akkor meg olyan deformált lenne a feje.
Az én véleményem az: van méteráru bolt ahol lehet kapni pellus anyagot méterre.. veszel nagyobbat, amekkora szükséges, és jól kifeszíted, az ég világon semmi baja nem lesz! De ha épp most nem tudsz elmenni textil pellust, háromszög alakban, nekem a 75cmes kiságyamat átéri. És éjjel is úgy alszik, bár én is és a párom is nagyon hason fekvősek vagyunk.. mit várjak? :))
A túlmelegedésről én is olvastam.. Ne öltöztesd túl... én csak egy bodyt adok rá, lehetőleg hosszú ujjút éjjelre mert nyitva az ablak, és egy kispléd, vagy duplán vagy szimplán, ez időfüggő. A túlmelegedés koraszülötteeknél fordul elő...ezt olvastam, de sztem nyugodtan fektesd!!! Majd rájövünk apránkéént! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!