Nem ciki pár hónapos babát egy pelenkában kivinni az utcára?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 14:54
11/14 anonim válasza:
Majd abbahagyja. Egy trikó/body azért kell. Nem azért, mert ciki a pelus, hanem hogy védd a gyereket. A nedves bőr tudod, milyen teret ad a megfázásnak? Legalább a veséje védve legyen! A trikó felszívja az izzadtságot, és nem is melegít annyira...
12/14 A kérdező kommentje:
A cigányok soha nem viszik pelenka nélkül a gyereket. Nem tudom miről beszélsz?
2013. júl. 25. 15:10
13/14 A kérdező kommentje:
Tök jól érzi magát pucéran.
2013. júl. 25. 15:12
14/14 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, mint ahogy írták, hogy nem is a cikiség, de egyrészt tele van a tv is vele, hogy irtózatos magas az UV-B sugárzás, így az egész bőre szabadon a napon? Meg magamból kiindulva, nekem is sokkal jobb, ha van rajtam valami kis szellős ruhadarab, sokkal jobb, mint mikor minden tapad rám, meg az izzadt tagjaim szinte összeragadnak. Meg egy pár hónapos baba tiszta leizzadva egy szellőtől is huzatot kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!