Fél éves babát kivihetek egy szál pelenkában ruha nélkül sétálni ebben a melegben?
Egy kis fehér pólót adj rá szerintem!
Ne azért, mert megfázik, hanem pont azért, hogy védd az érzékeny kis bőrét a nagyon erős napsütéstől. Ha ennél is melegebb lesz, akár nedvesítheted is pólóját, úgy jobban hűt.
Hirtelen jött a forróság, és nagyon-nagyon óvatosan és fokozatosan lehet őket hozzászoktatni a naphoz, hogy szépen barnuljanak, és ne égjenek le, meg ne kapjanak napszúrást.
Egy bodyt adtam mindig rájuk, ha kimentünk. Itthon mehet a csupiság, de az utcán én is ruhában vagyok.
Volt amikor szerencsétlenül az állatkertben lett nyakig sáros a gyerek, és akkor egy kis időre lehetett csak pelusban(1éves volt), és mielőtt eljöttünk az állatkertből ráadtam a tiszta váltást egy gyors "mosdatás" után. Igaz addig meg kenguruban lógott az apja oldalán. De olyan furán éreztem magam miatta.
Ha itthon játszunk a többiekkel, akkor is minimum egy póló és alsónaca/bugyika.
Egy pólót és egy rövidgatyát azért húzz már arra a gyerekre, te sem bugyiban mászkálsz, hiába van meleg.
Jobb is, ha takarva van a bőre, egyrészt nem éri a nap, másrészt felszívja a póló az izzadtságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!