Miért gondolja úgy ez az anyuka hogy kioktathat engem?
Figyelt kérdés
Párom gyógymasszőr egy helyen, és csak nő munkatársai vannak. Van ott egy nő aki komolyan mondom annyira idegesít! Párom elég jóban van vele, azt mondja ő a legnormálisabb kolléganője, bármi van a 8 hónapos lányunkkal mindent elmond neki. Egyébként a csajnak van egy 4 éves fia. Tegnap bementünk apa munkahelyére a kicsivel. Ez a nőszemély rögtön jött kivette a kezemből a gyereket és csokit adott a kezébe. Mondtam hogy nem ehet a kicsi csokit egyrészt azért mert én nem szeretném, másrészt meg a ruháját sem szeretném ha összekenné. Erre tök flegmán odaszólt, hogy van "csereruha anyuci nem"? Mire mondtam hogy nem hoztam magammal. Erre tök lenézően azt mondta: jaj hát még ezt sem tudod hogy mindig legyen nálad váltó ruha? Azt mondta nagyon kis tapasztalatlan anyuka vagyok én még, és a gyereknek is folyton mondogatta hogy látod anya még ezt sem tudja. Akkor kivettem a kezéből a lányomat. Azt mondta szóljak csak majd ő ad tanácsot hogyan kell a gyereket nevelni, ha nem tudom. Meg elég vékony is vagyok, és mikor találkozunk mindig beszól, hogy egyek mert a gyerek lekerül lassan és ő fog engem cipelni. Annyira nem szimpatikus nekem, ezt mondtam a páromnak is. Ő meg mindig isteníti, szerinte nem akar rosszat csak segíteni. Azt hiszi hogy azért mert az ő gyereke már nagyobb, akkor ő már mindent tud a gyereknevelésről, és olyan nagy valaki?
Páromnak mikor mondtam hogy milyen bunkón viselkedik velem ez a nő mindig, akkor azt mondta csak én látom úgy, mert nem ismerem. Ő dolgozik vele és tudja hogy milyen, van egy stílusa, mert elég nagyszájú de ezt meg kell szokni.
Ja és egyébként én nem pontoztam senkit!
2013. júl. 25. 13:33
12/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem is az ugrott be rögtön, hogy ez hajt a te párodra, és most jól megalázhatott. Mellesleg a párodat sem értem. Azért valamit böföghetett volna, hagyta, hogy valaki nyíltan butuskázza le a gyerek anyját. nekem inkább ettől nyílt volna ki a bicska, nem attól a szimplán bunkó nőtől.
Sajna, sok anyuka azt hisze, ha már van -legalább 1- gyerek, akkor azzal a gyerekkel, hatalmas élettapasztalatot, rutint szerzett. Ez is ezt képzeli magáról, hogy mert van egy 4 évese, ő mekkora ász!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!