Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti is néha idegesek vagytok,...

Ti is néha idegesek vagytok, ha nyafog a baba?

Figyelt kérdés
3 hónapos a kisfiam, nem vagyok kezdő szülő, már a második gyermekem, de ki vagyok készülve. A kislány jó baba volt, fele ennyi gondom nem volt vele. A kisfiúnak vannak napjai, mikor reggel 5-től nyafog. Eszik, iszik (többféle teát próbáltam már), szelek is mennek (teát, csöppeket is adok), megfürdetem, tisztába rakom, felöltöztetem, levetkőztetem, magamra kötöm, dajkálom, sétálok vele, vállamra teszem, beszélek neki, éneklek... de semmi nem jó. Nem sír, csak nyafog egyfolytában. Ha leteszem, akkor meg üvölt. Nagyon ideges vagyok már. Néha meg tudnám rázni, hogy hagyja már abba. Volt így valaki? Mit csináltatok?
2013. júl. 25. 09:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is ugyanez a helyzet :(

A nagy jó baba volt, minden érdekelte, bármit meg tudtam tőle csinálni.

A kicsi 11 hónapos lesz, önállóan jár, de semmi nem köti le, kerül kettőt és ott áll mellettem és üvölt :( Ha leülök az a baj, ha felveszem az a baj, soha semmi nem jó neki. A nagy sincs még 3 éves:( Rettentő fárasztó, az én férjem is fizikai munkás, nekem is mindig főznöm kell, de szerencsére pöri, rakott ételek-ből tudok két napra, néha ha besokallok közlöm hogy most nem főzök:(

Rettentő nehéz,mert a kicsi 8 hónapos kora óta egyszer alszik max 2 órát, a többit sírással,nyekergéssel, üvöltéssel tölti :(

Én is azt mondtam,ha ő lett volna az első, nem lett volna második gyerek. Ordít a babakocsiban, az autóban, a bicikli is csak negyed óráig érdekes. Medencézés 10 percig köti le....

2013. júl. 25. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!