Anyu szerint adhatok felvágottat az 5 hónapos fiamnak. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 10:05
11/13 anonim válasza:
Jajj, dehogy :(
Megmondom őszintén én még most sem adtam a lányomnak, pedig már 16 hónapos!
Vannak jóval egészségesebb alternatívák! Jó minőségű sonkát adtam neki már persze, azt kb 1 éves korától.
Lehet hogy én meg a másik véglet vagyok, de ha meg lehet oldani mással is, akkor én nem adnám neki! Az átlag parizernek és virslinek minimális a hústartalma, van mellette viszont szója, bőrke, szalonna bőven, hogy egyebekről ne is beszéljek, állományjavító, ízfokozó, aromák, hogy ehető legyen.
Én 4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, de a zölségen, gyümölcsön meg az anyatejen-tápszeren egyebet nem kapott, és egyébként is semmi szüksége rá! Bőben ráér még az élete folyamán ilyen vackokat enni...
12/13 anonim válasza:
Nem!! Sajnos sok az olyan felvágott, ami nagyobb gyereknek sem egészséges. Egyszer olvasd el az összetételét, asszem jó párat le fogsz húzni a listáról, még a "márkásak" közül is...
13/13 anonim válasza:
Azért van manapság annyi nyafka gyerek mert az anyukák nem adnak nekik ilyen dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!