A bébitaxi is visszaveti a babát a mozgásfejlődésben ( mint a komp)?
Szerintem, ésszel használva nem káros egyik sem. Nagyon sok gyerek nőtt fel ezeken, és ahogy észreveszem, a népesség még mindig tud járni, élsportolóink ugyanúgy vannak, akiknél ugye pont a fejlett mozgásrendszer az egyik legfontosabb tényező...
Ha nem állandóan a kompban/taxin tartják a picit, akkor nincs káros hatás észrevételeim szerint.
Nekünk is van bébitaxink, és az én lányom konkrétan azt tologatva indult el. Rájött hogyan kell, és ez növelte az önbizalmát, ügyességét, és másnap már maga sétálgatott. :)
Azóta is imádja tologatni, ráülve egyébként kevesebbet használjuk, pakol a csomagtartójába, ráül, de menni nem nagyon szokott vele. Egyébként 1. szülinapjára kapta, most 16 hónapos, és minden nap ügyködik vele, úgyhogy én örülök neki, hogy van.
Úgyhogy gátolni semmiképp nem gátolja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!