Mennyit és mikor alszik egy 3-4 hónapos baba?
Hát, mostmár egyre kevesebbet alszik ugye. Nekem 4 hós a lánykám, délelőtt egész jól alszik, kb. 3 órát. Délután már csak kb. 1, másfél órát. Aztán 5 után már csak akkor alszik, ha megyünk sétálni és jól lefárad. Ilyenkor 20 perc az átlag, azzal elvan estig. De ha véletlenül úgy jön ki a lépés, hogy nem tud aludni, akkor sincs olyan világégés már, mint mondjuk egy hónapja.
Ahogy halad az idő, estefelé egyre nyűgösebb. Nem sír szerencsére, de már nem lehet pl. letenni játszószőnyegre, amikor feljövünk a sétából, hanem szórakoztatni kell.
Egyébként nekem 5 hetes korában kezdődött ez a délután már nem alvós időszak, szóval Te szerencsés vagy. :)) Láttam rajta én is hogy borzasztó álmos, csukódnak le a szemei, de egyszerűen nem bírt elaludni. Ez van. :)
4,5 hónapos lányom 2 óránként alszik 1-1,5 órát.összesen kb 5x alszik egy nap.
igényli hogy ennyit aludjon, mert amúgy nyűgös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!