Gond van a lányommal? Hová vigyem kivizsgáltatni?
11 hónapos lesz, és a mai napig, az ébrenléte legalább 60%-át sírással tölti, hanem többet :(
Először, hasfájás, mozgásfejlődés,majd fogzás, és szep.szorongás,mindig volt mire fogni. Orvos nézte, füll orr gégész nézte,nem találtak ezeken az alap vizsgálatokon semmi bajt.
De -második baba lévén-nem hiszem el,hogy normális dolog az, ha egy közel 11 hónapos baba,aki önállóan jár, a nap nagy részében sír. EGyedül nincs el egy fél percre sem, nem szeret az autóban utazni, állandóan szórakoztatni kell. Éhes, de nem marad meg az etetőszékben, és visít állandóan:(
Mit csináljak,mert ez így nagyon nincs jól :(
Az én lányom is pont ilyen volt de ő szerintem többet sírt mint 60%!:( Első gyerek. Kb 2éves koráig folyamatosan mindenen/mindig nyekergett. Már születésétől ilyen volt,a kórházban is egész nap sírt csak az ő hangját lehetett hallani.
Ha minden lehetőséget kizártatok,akkor el kell fogadni hogy ilyen a természete!
Nekünk ez volt a "diagnózis". Voltunk gasztrodokinál nézte nem e allergiás,nekem tejfehérjediétát kellett tartanom mert szoptattam. Voltunk neurológián,hasi ultrahangon,megfigyelték egy éjszakát a tűzoltó utcai klinikán,fül orr gégészeten. Nézték szopik e rendesen. Minden teljesen jó,az orvosok is széttárták a kezüket! Ilyen a természete,érzékenyebb az átlagnál.
Szia, allergia irányába érdemes lenne kivizsgálni. A tejfehérjét, Te is le tesztelheted 2-3 hétig ne kapjon nyomokban tejterméket tartalmazó ételt és akkor megtudod.
Az én kislányom is ilyen volt, Ő tejfehérje allergiás, a tej megvonása és homeopatiás alkati kezelés után jobb lett, de valószínűleg ilyen az alkatuk is. Mára 2,5 éves megedződtem, Ő is kiegyensúlyozottabb lett, de nagyon nehéz volt. Ha nem találnak semmit el kell fogadni, h Ő ilyen és utána jobb lesz. Azért majd írd meg lett e eredmény.
Én is egyre inkább allergiára gondolok,mert már sokszor az sem elég,hogy ott ülök vele a földön mert akkor is csak a nyekergés van. Az utóbbi egy hónapban nem hízott semmit, bár nőtt egy centit, pénteken megyek is a dokihoz.
Egyébként az allergiavizsgálatok hogyan zajlanak???
2-es vagyok.
A tejfehérje allergia vizsgálat abból áll hogy ki kell iktatni mindenféle élelmiszert amiben tej vagy származékai lehet/nek! Beleértve a marha a borjú és a sertéshúst is. Mindennek megnézni az összetételét,elég nehéz és drága de ez van!:(
Ha még szoptatsz te sem ehetsz semmi olyasmit amiben tej lehet!
3-s vagyok.A vizsgálat lehet vérvétel, vagy 1 éves kor után bőrpróba, vagy mind2.A csirkehúst is ki kell iktatni, főleg a bolti tápos-szójás szart.tejfehérje lehet még gyógyszerekben(probiotikumok), felvágottban, szalámiban is.Érdemes a szójára is figyelni, mert együtt járnak.itt utána tudsz nézni.
Itt egy másik, olvasd el azt a részt ami rátok vonatkozik, keresztallergia!
Éppen ezért komoly helyen nem végeznek ilyen kis korban sem vérvételt sem bőrpróbát allergia vizsgálat céljából, legalábbis tejfehérje irányba, mai első válaszoló vagyok.
Szigorú diéta után 2 dl tejet kellett kórházban innunk, utána, ha ott nem volt reakció akkor otthon figyelni. A soja keresztallergiás lehet a tejfehérjével.
Én nem mondanám, h drága a diéta betartása, nekem pont ellenkezőleg, sokkal jobban odafigyelek mire költök, nem dobálok be mindent össze vissza a kocsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!