Csak szerintem feltűnősködés már ez az egész, amit az anyuka csinál?
Kedves lepontozott 9-es ! Senki nem tartja jó anyukának a kérdező által kibeszélt anyukát szerintem. Egyszerűen csak némelyikünknek van empatikus érzéke. A kérdezőt azért nem értem meg, gyakorlatilag belerúg egy földön fekvő emberbe, ahhelyet, hogy felsegítené.
Mellesleg napi 40 képet feltenni a Facebookra nem túl sok idő, gyakorlatilag néhány perc, amivel sok embernek örömet lehet okozni.
A kérdező írta, hogy eleve nem volt jó a kapcsolat, és úgy szült. Persze, én nyilván nem tudhatom, mert nem ismerem őket, de amit leírtam az ugyanolyan lehetőség mint amit ti leírtatok. Egyikünk sem tudhatja mi az igazság. Az empátiáról meg annyit, hogy ti az anyuka helyébe képzeltétek magatokat, én meg a baba helyébe. Nekem az egészből tényleg az jött le, hogy a külvilág szemében akar tökéletes lenni, nem a gyereke szemében. De attól, hogy én ezt gondolom, még nem biztos, hogy így van, hisz nem ismerem őket. Csupán ez ugrott be. Persze jobb hely lenne a világ, ha az a baba lenne a legsanyarúbb sorsú gyerek a világon.
Én nem szeretem a tömérdek képet a facebookon, szerintem többet ér 1-2 kép mint az összeset rázúdítani mindenkire, de hát csinálja mindenki úgy ahogy jól esik.:) Emiatt ne essünk egymásnak.:)
-a nagyon lepontozott 9-es :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!