Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak szerintem feltűnősködés...

Csak szerintem feltűnősködés már ez az egész, amit az anyuka csinál?

Figyelt kérdés
Egy volt osztálytársamról van szó, most 6 és fél hónapos a lánya. Mikor kiderült hogy babát vár, a pasija elhagyta. Már a terhesség alatt is tömve volt a facebook a pocakos fotóival. Aztán megszületett a kislány... Azóta egyfolytában rakja fel a képeket a kicsiről. Naponta 3-4-szer képeket tölt fel róla meg videókat. Ráadásul olyan butaságokat ír a képekhez... 6 hónap alatt már a harmadik babakocsit veszi a kislánynak. Nincs 2 hónapja hogy vett sportkocsit, de most lecserélte mert a másikat már megunta. Mindennap vásárol a kicsinek valamit, hol ruhát, hol játékot, cumit-cumisüveget, ezt-azt. Egész nap úton van a kicsivel. Reggel 9-kor már mennek, egészen estig. Tegnap a nagy melegben délben is tolta a kislányt. Aztán este fél 10-kor láttam tolta haza. Olyan mintha mutogatni akarná a gyerekét, mintha feltűnősködni akarna vele a volt párja előtt, hogy ő akkor is megad neki mindent. Még koncertekre is viszi magával. Egyébként az anyukájával laknak. Nem bántani akarom egyébként csak olyan fura lett. Ha én mondom hogy 7 hónapos volt a lányom mikor felállt, akkor ő biztosan azt mondja az övé még 6 hónapos sem volt mikor felállt. Szerintetek is feltűnősködni akar?
2013. júl. 23. 08:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Senki nem írt olyat, hogy jó anyukának, netán követendő példának tartja. Arról volt inkább szó, hogy ha már ez a helyzet, érthető a viselkedése és szebb hely lenne a világ, ha az ő babájának lenne a legnehezebb sora. Amúgy a képeket pl alvás ideje alatt is tudja töltögetni. Na meg egy olyan hàztartásban sem kell senkinek megszakadni, ahol van egy baba még 2 felnőtt nő. Azt én picit túlzásnak érzem, hogy minden nap reggeltől estig jönnek-mennek. Kb rólam is gondolhatja ezt vki, aki lát 1x délelőtt, majd du is, és ha épp még este is elszaladunk vhova. Sőt a mi gyerekeink is voltak már koncerten, és kapaszkodj meg, nem ők voltak az egyedüliek, akiket elvittek magukkal a szüleik. Nem úgy tűntek, mint akik szenvedtek. Ezeket csak azért írtam le, mert vki életéből kiragadott dolgok alapján messzemenő következtetést levonni nekem így fura. Nyilván jobb lenne mindegyüknek, ha ott lenne az apa is. De ez se volna garancia arra, hogy a csaj nem így töltené az időt, míg a többiek munkában vannak. Csak mert ismerek ilyet is, de ott nincs min csámcsogni, mert unatkozik és ennyi.
2013. júl. 24. 07:15
 22/25 anonim ***** válasza:

Kedves lepontozott 9-es ! Senki nem tartja jó anyukának a kérdező által kibeszélt anyukát szerintem. Egyszerűen csak némelyikünknek van empatikus érzéke. A kérdezőt azért nem értem meg, gyakorlatilag belerúg egy földön fekvő emberbe, ahhelyet, hogy felsegítené.

Mellesleg napi 40 képet feltenni a Facebookra nem túl sok idő, gyakorlatilag néhány perc, amivel sok embernek örömet lehet okozni.

2013. júl. 24. 07:19
 23/25 anonim ***** válasza:
Azért szerintem nem kell itt ítélkezni ettől nem rossz a anya,biztosan szereti a gyerekét,foglalkozik vele gondozza,látszik hiányt sem szenved semmiben miért is nem jó anya??? Mert nem ül otthon nem sajnáltatja magát,vesz neki apróságokat? Én is vettem mindig a gyerekemnek és veszek is miért ne?
2013. júl. 24. 08:52
 24/25 anonim ***** válasza:
Mellesleg honnan tudod miért lett terhes?
2013. júl. 24. 08:54
 25/25 anonim ***** válasza:

A kérdező írta, hogy eleve nem volt jó a kapcsolat, és úgy szült. Persze, én nyilván nem tudhatom, mert nem ismerem őket, de amit leírtam az ugyanolyan lehetőség mint amit ti leírtatok. Egyikünk sem tudhatja mi az igazság. Az empátiáról meg annyit, hogy ti az anyuka helyébe képzeltétek magatokat, én meg a baba helyébe. Nekem az egészből tényleg az jött le, hogy a külvilág szemében akar tökéletes lenni, nem a gyereke szemében. De attól, hogy én ezt gondolom, még nem biztos, hogy így van, hisz nem ismerem őket. Csupán ez ugrott be. Persze jobb hely lenne a világ, ha az a baba lenne a legsanyarúbb sorsú gyerek a világon.

Én nem szeretem a tömérdek képet a facebookon, szerintem többet ér 1-2 kép mint az összeset rázúdítani mindenkire, de hát csinálja mindenki úgy ahogy jól esik.:) Emiatt ne essünk egymásnak.:)

-a nagyon lepontozott 9-es :)

2013. júl. 24. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!