Mennyiért vesztek pelenkát havonta és milyen márkájút? Egy nap hány darabot használtok el?
16 hónapos a lányom és én már olcsó pelusra váltottam.
Kezdetben elment ugyebár napi kb 7 db, amíg pici volt. Akkor még Pampers Sleep & Playt használtunk, aztán mikor már kevesebb kellett és már egyébként is mozgékonybab volt és jól jött a derék gumírozás, akkortól Active Babyt. Összességében popsitörlővel együtt havi szinten kb 15.000 volt a költség.
Mikor 1 éves lett akkor már muszáj volt up&go pelust használni, mert nem volt hajlandó lefeküdni pelekázáshoz, így abból már olcsó márkátlant vetten, mert nem vagyok hajlandó 90 ft-ot adni egyetlen pelusért (ha márkás, vagy akár sajátmárkás is ennyibe kerül) Úgyhogy a pelenkaonline-ról rendelek bugyipelust, 49ft/db áron, tehát olcsóbb, mint egy nadrágpelenka, 5-ös méretet használunk egyébként. Éjszakára pedig Aldi pelusát használjuk, mert akkor tejcsi ivás közben fekve rá tudom adni. Napi 4-5 db pelus megy el egyébként. Havonta 100 db bugyipelust szoktam rendelni, ami 4900 ft és egy csomag Aldis felust veszek, ez pedig 2300 ft körül van, úgyhogy havi szinten 7200 ft-ot költünk pelenkára!
3-4naponta és csak mert sokszor kakil,pisi szinte semmi.
Rossmannost vettem eddig akciósan 47ft/db-ért a 4-es méretet.Most már tudom hol lehet szerezni Dadát,aminek 40ft/db az ára.Ebből kell kb egy csomag (120db) egy hónapra,ami 4800ft.Ha netán kevés,akkor is nagyon max 6ezerből kijön neki.Amig Rossmannos lett hazsnálva,az ne makciósan 2200/40db,ami 10napra elég.9,5hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!