Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyiért vesztek pelenkát...

Mennyiért vesztek pelenkát havonta és milyen márkájút? Egy nap hány darabot használtok el?

Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 05:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

16 hónapos a lányom és én már olcsó pelusra váltottam.

Kezdetben elment ugyebár napi kb 7 db, amíg pici volt. Akkor még Pampers Sleep & Playt használtunk, aztán mikor már kevesebb kellett és már egyébként is mozgékonybab volt és jól jött a derék gumírozás, akkortól Active Babyt. Összességében popsitörlővel együtt havi szinten kb 15.000 volt a költség.

Mikor 1 éves lett akkor már muszáj volt up&go pelust használni, mert nem volt hajlandó lefeküdni pelekázáshoz, így abból már olcsó márkátlant vetten, mert nem vagyok hajlandó 90 ft-ot adni egyetlen pelusért (ha márkás, vagy akár sajátmárkás is ennyibe kerül) Úgyhogy a pelenkaonline-ról rendelek bugyipelust, 49ft/db áron, tehát olcsóbb, mint egy nadrágpelenka, 5-ös méretet használunk egyébként. Éjszakára pedig Aldi pelusát használjuk, mert akkor tejcsi ivás közben fekve rá tudom adni. Napi 4-5 db pelus megy el egyébként. Havonta 100 db bugyipelust szoktam rendelni, ami 4900 ft és egy csomag Aldis felust veszek, ez pedig 2300 ft körül van, úgyhogy havi szinten 7200 ft-ot költünk pelenkára!

2013. júl. 23. 11:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Már csak napi egyet,mert csak estére van pelusa fél éve.Pamperst veszek,jelenleg már csak narancssárgát az 2500Ft körül van,1 csomagot veszek meg 2 csomag popsitörlőt.Fiam 2 éves 3 hónapos.
2013. júl. 23. 12:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Kisfiam másfél éves, havi 2x kell pelust venni, ez 160 db-ot jelent. Liberot használunk, 11-12000 havonta.
2013. júl. 23. 12:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Napi kb 4 db fogy el, 42-45 ft darabja. Pelenkadiszkontból vásároljuk, gőzöm sincs a márkájáról. Ilyen no-name, de tökéletes.
2013. júl. 23. 12:21
 15/15 anonim ***** válasza:

3-4naponta és csak mert sokszor kakil,pisi szinte semmi.

Rossmannost vettem eddig akciósan 47ft/db-ért a 4-es méretet.Most már tudom hol lehet szerezni Dadát,aminek 40ft/db az ára.Ebből kell kb egy csomag (120db) egy hónapra,ami 4800ft.Ha netán kevés,akkor is nagyon max 6ezerből kijön neki.Amig Rossmannos lett hazsnálva,az ne makciósan 2200/40db,ami 10napra elég.9,5hós

2013. júl. 23. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!