Volt hogy egy kisgyerek odarohant a még babakocsiban ülő gyermeketekhez, babátokhoz nem jó indulattal?
Ohh te szegény, nagyon sajnálom.
Nekem egy olyan sztorim van, hogy toltam akkor még 9 hónapos fiamat, mikor egy olyan 3-4 év körüli kislány szaladt elénk (szemből jött az anyukájával), kiabálta, hogy kisbaba, kisbaba, megnézem a babát. Oda is jött, benézett a kocsiba, de úgy, hogy közben a kocsi szélébe kapaszkodott, de én nem álltam meg, mivel kisfiam aludt, és nem akartam, hogy felkeltse, de ettől függetlenül jött velünk a kocsiba kapaszkodva, és egyszer csak fogta és kirántotta a fiam szájából a cumit (szerencsére nem ébredt fel rá), hiába mondtam, hogy ne nyúljon hozzá mert alszik, meg az nem az övé, tojt rám a kislány. Ekkor ért oda az anyja, aki rendesen megmondta neki a magáét, hogy mit lehet, és mit nem. Tőlem kb. 1000x bocsánatot kért. Utána még hallottam, hogy hisztizik a kislány, hogy nem nézhette meg a kisbabát.
Tyűűha, mennyien írtatok! Köszönöm mindenkinek, aki írt!
Én sem a kislányra haragszom, bár megmondom az őszintét,hogy ott, akkor legszívesebben az anyjával együtt felképeltem volna...
Nyilván ez a fajta viselkedés a szülő nevelésén múlik.. Még mindig össze szorul a gyomrom,ha a tegnapra gondolok. Hónapok óta nincs gondunk az alvással, szépen magától aludt el a lánykám... De ma. . . . Kín szenvedés volt,mire elaludt, rajtam aludt el, úgy hogy ringattam, és énekeltem neki, csendben beszéltem neki, simogattam. Sokszor félálomba merült, majd keservesen felsírt... Mintha rosszat álmodott volna. Lehet,hogy a tegnap, nem tudom.. :( Szerintetek?
Szerencsére mára már semmi nem látszik a tegnapból, teljesen eltűnt a fogak nyoma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!