Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt hogy egy kisgyerek...

Volt hogy egy kisgyerek odarohant a még babakocsiban ülő gyermeketekhez, babátokhoz nem jó indulattal?

Figyelt kérdés
Mi történt? Hogy reagáltatok? És a másik gyerek szülője?
2013. júl. 22. 21:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó vagyok..egyébként már a 3. válaszom írom! :-)

Jajj ha tudnád milyen kínba vagyok a játszótéren.Kislányom 2,5 éves.Igazán eleven, mosolygós, barátkozós kiscsaj..nem az a fajta aki beleköt másokba.Állandóan azt figyelem, hogy ki akarja bántani..tudom hogy elméletileg a gyerekek elintézik egymás közt a dolgot, de pl amikor megfogja más játékát és le van ordítva a feje, akkor 200 lesz a vérnyomásom komolyan..általában elsimul a dolog, ezek csak ilyen kisebb összezörrenések, de akkor is.Állandóan a nyomában vagyok (elég nagy játszótérre járunk), a 7 hónapos kisöccsével a kezemben.Komolyan úgy érzem magam mint egy anyatigris. :-D

Bezzeg ha apa viszi lesz a gyerekeket..le ül a padra és figyel.Mesélte hogy egy nagyobb lány kb 3szor meglökte a lányunkat, na negyedszerre nem sikerült neki, mert a lányom olyat lökött rakta hogy a csúszdánál koppant a feje..nem lett semmi belőle, onnantól együtt játszottak állítólag..érdekesek ezek komolyan mondom..Én biztos kiakadtam volna, és megyek intézkedni, de a kislány mamája se lépett közbe állítólag, pedig ott volt 1-2 méterre..

A lényeg az, hogy egy anyának mindig nehéz látni hogy bántják a gyerekét..de ez sajnos a szocializálódás része..meg kell tanulniuk megvédeni magukat, kapcsolatokat építeni..persze a mostani szitu az nem tartozik azok közé..ez amit ez a kislány csinált a gyerekeddel az egyszerű gonoszság, semmimás.

2013. júl. 22. 22:55
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Az Állatkertben 1 éves fiamnak szó szerint nekiment, ráütött, se szó se beszéd. Én azonnal felkaptam a fiamat, a szülők elhúzták az övékét. "Ja, nem szabad...stb." De mondjuk a kisfiamtól nem kért bocsánatot senki. Én nem szóltam semmit, de messzire kerültem a fiút.
2013. júl. 22. 22:59
 13/24 anonim ***** válasza:
55%

Szia! Nem történt még ilyen hála az égnek. Most 8 hós a lányom. Nekem a kínai horoszkópom tigris, amúgy meg kos vagyok, úgyhogy brutálisan nyers természetem van, ugyanakkor imádom a lányom és imádok anya lenni. Ha a helyedben lettem volna, szó szerint a nő karjába mélyesztettem volna a körmeimet, hogy érezze, mit művelt. El..."magyaráztam" volna cifra szavakkal metűzdelve, hogy a friss vér/harapásnyom nem magától lett a gyerekem arcán, és ha nem fogja rövidpórázra a gyereknek álcázott vadállatát, akkor én magam töröm ki a kezét, beleállítom a szájába aztán azt harapdálhatja.

Fú, nagyon felidegesítenek az ilyen kölykök meg az anyjuk!

Remélem nem marad meg a picid arcán annak a kis komisz fogának a nyoma!

2013. júl. 23. 05:17
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát utolsó, neked sincs többe szed egy 3-4 évesnél, sőt... Itt lehetne mondani, hogy anyád nem nevelt meg.

Biztos a nőnek is kínos volt. Van a gyerekeknek ilyen korszakuk, bár korábban, mint 3-4 év. Ennyio idősen már azért ilyennel illene tisztában lennie.

Szegény kérdező, ezentúl már minden gyerek gyanús lesz, aki felétek közelít, de inkább, minthogy nagyobb baj legyen...

2013. júl. 23. 08:05
 15/24 anonim ***** válasza:
55%
Lehet nincs több eszem egy 3-4 évesnél és anyám nem nevelt meg, de az én gyerekemet ne harpdálja senki fia-borja mert nem állok jót magamért. Nem hiszem hogy nagyon kínos volt annak a nőnek mert akkor nem csak egy bocsit nyögött volna ki. Ha az én lányom csinálta volna ezt minimum nagyon megdorgálom aztán felajánlok vmi kárpótlást, nem még nekem áll feljebb, hogy neeeem, tuti nem az én gyerekem harapta meg a másikat. Egyébként pedig kb kizárt hogy a lányom harapós legyen, bár én gyerekként az voltam, szimplán azért mert árvaházban nevelkedtem és meg kellett védenem magam. De ez más téma.
2013. júl. 23. 09:03
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nekem sem volt még ilyen "élményem". A gyerekek akik odajönnek, csak meg akarják simogatni a kisfiamat, de általában rájuk szól az anyukájuk, hogy csak nézni szabad. Erre az én kisfiam szokott kinyúlni a babakocsiból egy cirókára.

Hát durva amit leírsz Kérdező, nem csoda, hogy kiakadtál. Furcsa, hogy a másik anyuka megpróbálta letagadni.:/

2013. júl. 23. 09:49
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kerdezo! Mit szolnal ahoz hogyha a gyereked unokatestvere lenne pont olyan amilyen volt az az idegen gyerek? Mi nagyon sz@r helyzetben vagyunk, a kislanyom 1 eves lesz augusztusban es van egy 3 evet betoltott fiu unokatestvere akirol sajnos azt kell mondjam hogy nagyon gonosz, ha neha ritkan is osszeul a csalad a kozos jatszasbol siras, orditas lesz a vege, csapja magat a foldre ha az en pici lanyom odanyul az o jatekahoz es jatszana vele, pedig mi is viszunk jatekokat hogy kozosen jatszodjanak, o minden elvesz az enyemtol, mindenre azt mondja hogy AZ ENYEM hangosan orditja, tiszta kinszenvedes, en mar nem tudom hogyan kezeljem ezt a helyzetet. Oda jutottunk a ferjemmel (maskulonben ez a gyerek az o fiutestverenek a gyereke), hogy nem megyunk hozzajuk a gyerek miatt, mert erezzuk, hogy felrobbanunk mergunkben. Az anyja ovono letere nem lep fel hatarozottan a gyermekevel szemben, probalja magyarazni neki, hogy kell szeretni a kicsit, nem szabad bantani, 1,2 percig csend van, utana kezdodik minden elolrol...
2013. júl. 23. 11:51
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:51

Szerintem ezt a kisfiú azért csinálja, mert a saját kis területén van.Akkor is ezt csinálja ha nálatok vagytok?Vagy próbáltátok már?

Én most nyáron vigyázok egy kislányra.2 éves lesz.A kislányom 2,5 éves, a kisfiam pedig 7 hónapos.Az én lányom is ugyan ezt csinálta..most is csinálja, csak mivel folyamatosan itt van a barátnőm kislánya, így egy kicsit csitult a helyzet.Elég hosszú ideig tartott megtanítani a lányomnak hogy nem minden az övé, és szépen engedje, hogy más is játsszon a játékaival.Mára már elértem azt hogy nincs annyi veszekedés, és ha bármit el vesz bármelyik kicsitől, azt azonnal vissza kell hogy adja, különben ki van állítva a játékból.Ellenben ha lemegyünk a játszóra, egyből ő lesz a kicsi.Csendes, nem akaratoskodik.Érzi hogy nem az ő területén van.

Úgy hogy én nem hiszem hogy feltétlenül rossz lenne az a kisfiú, csak egyszerűen a saját kis területén van, és úgy érzi oda bármi bekerül az az övé..és ezen egy alkalmankénti találkozó biztos nem fog változtatni.

2013. júl. 23. 12:24
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanigy viselkedik amikor nallunk vannak, minden jatekra azt mondj hogy az ove, s kapdossa ki a kislanyom kezebol, a multkor oda kellett adjak neki egy jatekot, hogy hazavigye, mert orditott mint egy orult. Azt kellene megertetni vele hogy nem minden jatek az ove.
2013. júl. 23. 12:35
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
tudod ki adta volna oda!!!felőlem annyit ordíthatott volna amennyit akar.Egyértelmű, hogy alapjaiban el van rontva a gyerek, és ez nem a gyerek hibája.Elég szomorú, hogy az anyuka nem tudja kezelni.És ezt tényleg úgy mondom, hogy nekem se egyszerű eset a kicsi lányom.
2013. júl. 23. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!