SegítsÉget kérek, Fiam feláll, de leülni nem tud. Hogy tanítsam?
Figyelt kérdés
10 hósan állt fel, már két hónapja, de még mindig nem tud leülni. Inkább kiabál értem és tartja a kezét. Ha leültetem, szinte teljesen kifeszíti a lábait, nem tud egyedül leülni, egyértelműen fél, pedig olyan hatalmasat nem esett sosem,nem értem! Hogy tanítottátok bizonytalan babátokat leülni? Köszi előre is, mert nagyon bénázunk:)2009. okt. 21. 19:01
1/2 anonim válasza:
egyszeűen megfogtam mondtam neki hogy csüccs és hutam hátra és lefelé,ugy közben hajlitsa be a lábát,de ugy láttam hamar megtanulnak leülni,és nem úgy ül le ahogy én tanítottam,ő egyszerüen behajlitsa a lábát és oldalra huppan.
2/2 anonim válasza:
Az én lányom 8 hónaposan állt fel és egy héti üvöltött mert ülni meg még nem tudott:) Megtanítottam hogyan kell lecsücsülni, de kb. még egy hétbe beletelt mire sikerült neki, mert hiába mutattam, erre a kézségre is önmagának kellett rájönnie. Biztosan ért azért valamit a tanítgatás, de neki kellett rájönnie a dolgok menetére. Legalábbis én így vettem észre. Úgyhogy csak annyit tehetsz hogy amikor áll a kiságyban enyhe nyomást gyakorolsz a kis vállára és közben hajlítod a térdeit. Ne izgulj szépen fog tudni leülni is, csak nem szabad siettetni. Ügyes kisbabád van :) 18 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!