Tényleg nem ehet új krumplit 10 hós gyerek?
Figyelt kérdés
Védőnőm szerint másfél éves korig nem lehet adni. Mi baja lehet tőle?2013. júl. 22. 08:39
1/8 anonim válasza:
Nem tudom mi ez az új őrület, hogy nem lehet a babáknak új krumplit adni? Szerintem hülyeség, az én gyerekeim ettek új krumplit másfél éves koruk előtt, semmi bajuk nem lett.
2/8 anonim válasza:
Pont erről kérdeztem én is nemrég a védőnőt és a gyerekorvosunkat. Mindketten azt mondták, hogy nyugodtan adhatok a babámnak újkrumplit és mindenféle új zöldséget.
Az enyém 7 hónapos és én adok neki.
3/8 anonim válasza:
Egyszer már volt egy hasonló kérdés itt...
Én sem tudom mi ez az új hülyeség, az én lányom evett másfél éves kora előtt újkrumplit és semmi baja nem lett tőle.
4/8 anonim válasza:
Mindig kitalálnak valami hülyeséget! Simán lehet adni már egy 10 hónapos gyereknek mindent, ami persze nem fűszeres, ilyesmi.
5/8 anonim válasza:
Én nem is hallottam róla,hogy ne lehetne.Én adtam neki,most is adok neki és 9,5hós.Senki nem mondta,hogy nem lehetne.Én édesburgonyát is adtam már neki kb 6hónaposan,mert nem volt más a boltba épp.
6/8 anonim válasza:
én sem tudom ki és miért találta ezt ki. Fiam 2 hét múlva 1 éves. Mindent eszik amit mi:)
7/8 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy a mai első, drága újkrumplikra vonatkozik a tiltás, azok tele vannak vegyszerrel. A szabadföldi bio újkrumplival nem lehet gond.
8/8 anonim válasza:
Ókrumplit már nem is lehet kapni,a főzelékek alapja pedig legtöbbször a krumpli.Amikor megjelent az új,akkor még rögtön nem adtam neki,de már igen,hiszen már nem annyira új. :) Ja és 8 hós a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!