Hogyan szoktatjátok rá a babátokat, hogy egyedül elaludjon a kiságyban?
Szia! Az én foiam már majdnem másfél éves így van távlati tapasztalatom. Butaság azt hinni ha napközben a ti ágyatokban alszik akkor majd rászokik. Nálunk a kb 3-4 hónapso koráig napközbenszinte csak az ágyunkban aludt, éjszaka se volt valami jó alvó, mint később kiderült nem olt neki laktató a tejem. Mivel 4 hónapos elkezdtük hozzátáplálni és nappal már szépen aludt. A dokink egy anyatejfüggő nőszemély volt, de 5 hónapos korára mikor már éjszaka 2 óránként kelt hogy éhes kierőszakoltam a tápszert. Na azótaolyan szépen alszik, hogy csak lestünk a férjemmel. 8 hónapos korától már 10-12 órát is lealudt egyhuzamban a saját kis ágyában.
Szóval ezzel csak azt akartam, írni, hogy még nagyon kicsi a babátok, inkább aludjon az ágyatokban nappal, még úgyse forog. De ez csak az én véleményem. Gondolom sokan le fognak itt hurrogni.
Tegnap 12:54-nek:
Biztos h nem szoptattál sosem,ha nem tudod,mi az a szopcsi.
Szánalmas ...CSAK SAJNÁLNI TUDLAK!!!!!
valaki irt olyat,h nincs olyan szó a szótárba,h szopcsi
és ha nincs?olyan sincs,h anyuka s mégis sokan azok vagyunk.de aki ilyet ir és ezzel foglalkozik,h mi van s hogyan a szótárba,s mi nincs,ilyen oldalon!!!annak tényleg valami baj van az agyában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!