Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktatjátok rá a...

Hogyan szoktatjátok rá a babátokat, hogy egyedül elaludjon a kiságyban?

Figyelt kérdés
2 hónapos a babám, eddig elég hasfájós volt, sokat ringattuk, de most már szeretném, ha nappal is szépen letenném és egyedül aludna. Hagyjam sírni? Lehet ezt ilyen pici babánál? Ha igen, meddig? Éjszaka szépen visszaalszik evés után.
2009. okt. 21. 12:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szia! Az én foiam már majdnem másfél éves így van távlati tapasztalatom. Butaság azt hinni ha napközben a ti ágyatokban alszik akkor majd rászokik. Nálunk a kb 3-4 hónapso koráig napközbenszinte csak az ágyunkban aludt, éjszaka se volt valami jó alvó, mint később kiderült nem olt neki laktató a tejem. Mivel 4 hónapos elkezdtük hozzátáplálni és nappal már szépen aludt. A dokink egy anyatejfüggő nőszemély volt, de 5 hónapos korára mikor már éjszaka 2 óránként kelt hogy éhes kierőszakoltam a tápszert. Na azótaolyan szépen alszik, hogy csak lestünk a férjemmel. 8 hónapos korától már 10-12 órát is lealudt egyhuzamban a saját kis ágyában.

Szóval ezzel csak azt akartam, írni, hogy még nagyon kicsi a babátok, inkább aludjon az ágyatokban nappal, még úgyse forog. De ez csak az én véleményem. Gondolom sokan le fognak itt hurrogni.

2009. okt. 26. 13:35
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
szia ! az én kisfiam 3 és fél hónapos. nem volt a csendhez szoktatva, és a kiságyában alszik mindig, de, 2-3 órát altatom este, mire elalszik. már mindent kipróbáltam, mert 11 nél hamarabb nem hajlandó elaludni, de nagyon nyűgös már. próbáltam cicin, ringatva, hasra fordítva, kiságyba simogatva, cumival (kiköpi)énekelve, zenével, de semmi. én inkább a sírás kérdésre válaszolnék, mert eleinte én is akartam hagyni hogy sírjon, hagytam is kicsit, de annál nehezebben altattam el és nem fáradt ki benne, na meg a szívem szakadt meg. ráadásul nyugtalan volt utána, így elhatároztam soha nem hagyom hogy sokat sírjon, max. 3-5 percet. egy biztos, logopédusok által bizonyított, hogy amelyik baba nagyon sokat sír, az később beszédhibás lesz. ezért is döntöttem el hiába mondja bárki, hogy hagyjam napokon át sírni majdcsak megunja, hát nem lenne szívem, és félnék is hogy baja lesz. nehezen hiszem el, hogy van olyan fél év alatti baba, akit letesznek a kiságyba és magától elalszik. kitartást!
2009. okt. 26. 14:48
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

Tegnap 12:54-nek:

Biztos h nem szoptattál sosem,ha nem tudod,mi az a szopcsi.

Szánalmas ...CSAK SAJNÁLNI TUDLAK!!!!!

2009. okt. 27. 12:52
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
tudom mi az a szopcsi te birka! :DD IDIÓÓÓÓÓÓTAAAA!!!!!!!
2009. okt. 27. 13:28
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
mégis azt irtad anno ,h nem tudod,TE SZERENCSÉTLEN....
2009. okt. 28. 14:22
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

valaki irt olyat,h nincs olyan szó a szótárba,h szopcsi

és ha nincs?olyan sincs,h anyuka s mégis sokan azok vagyunk.de aki ilyet ir és ezzel foglalkozik,h mi van s hogyan a szótárba,s mi nincs,ilyen oldalon!!!annak tényleg valami baj van az agyában!

2009. okt. 28. 14:24
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell pancserekkel foglalkozni!!ez nem NYelvész oldal,tudtommal.
2009. okt. 28. 14:26
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
tegnap 13:28nak üzenem,h primitívségedről árúlkodnak szavaid.aki ilyet ir,ilyen helyen,az ne olvasson itt!!!
2009. okt. 28. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!