Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Juniusban született babátok...

Juniusban született babátok mekkora és milyen súlyú? És mit tud?

Figyelt kérdés
Nekem 13án született.70cm és 6,5kg.Tudunk fordulni nyúl a játékokért,egyfolytába magyaráz és nevet.:)
2009. okt. 21. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én lányom junius 6-án született.Két hete mértem akkor volt 6-kg és 62cm.Fordulni ugyan nem fordul át de körbe-körbe mozog.Mindent megfog és a szájjába vesz.Nagyon sokat magyaráz föleg mikor eszem és láttja.Már 2 naptol mosolyog és ugy egy hónapja hangosan kacag is.Nagyon szeret sétálni és pancsolni nem sok víz marad a kádban.

Tápszeres így mimár elkeztük a gyümiket vicces ahogyan eszik.A te babád fiu vagy lány?

2009. okt. 21. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 24-én született, kisfiú, 50cm-vel és 3700g-mal, most 7550 és 66cm. Kis vasgyúró, csak szopizik, de szombattól kezdem a kóstoltatást, mert megőrül a kajáért, amikor látja, hogy eszünk. Átalussza az éjszakát, napközben a játszószőnyegen vagy a pihenőszékben játszik, már megfogja a játékokat ( tegnap épp olyan erővel fogta meg a forgón lévő orit, hogy lerántotta az egészet- szerencsére nem magára). Hasról hátra fordul, majdnem vissza is, hason kúszik ( popót felhúzza, fejét le, és mint a kommandósok nyomja magát előre- nagyokat nyög és még hamar elfárad tőle), állandóan felülne, sőt a lábát kifeszítve felállna. Szoktam neki mondani, hogy fekszik-nyugszik-semmit nem csinál, még túl kicsi! De úgy vettem észre, hogy a mostani babák korábban érnek- átvették ezt a rohanó világ effektust ( a barátnőm kislánya 5 hónaposan úgy mászott, mint a vihar). Úgy látom ti is belehúztatok! Olyan hamar felnőnek, a kislányom már 6 éves, és most volt ekkora!
2009. okt. 21. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom is június 13-án született,most 5800 gr és 64 cm.Azt mondják,hogy kevés a súlya,de ha akarnék sem tudnék többet etetni vele.Ő még nem forgolódik,de mindent megfog,a szájába tesz,rágja,és rengeteget"beszél".
2009. okt. 21. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok :) Június 5-én született a kislányom. Tápszeres kezdetektől, így most (tegnapi mérés alapján) 68,5 cm, és 6060 kg. Örökmozgó, sosem lesz dagi baba. :D

6 hetesen hason fekve kinyomta magát, 2 hónaposan már játszószőnyegre került, imádja a mai napig. 3 hónapos korára már forgott minden irányba. Megfogja a tárgyakat, egyikből a másik kezébe veszi. Ügyesen rájött már néhány ok-okozat dologra (megnyomja a játéktelefon gombját zenél, vagy a pihiszéken megcibálja a majmot szintén zenél)na csapkod is rendesen. :)

Hangosan kacag ha a kedvenc dalait énekelem, vagy apukája röpteti, de pl a "sün" szóra is nagyokat vigyorog. Dumálni pedig imád, volt, hogy sétáltunk és a fáknak egyfolytában mesélt.

2 hete vettem észre, hogy hasizmozik és a doktornéninél már segítséggel de felhúzta magát ülő helyzetbe (a doktornéni megfogta a kezeit, erre produkált a kisasszony) imádja és vigyorog.

Kúszás már szépen megy, a kanyarodással van némi gond :)Akkor "fókázik" és mindkét kezét emelgeti egyszerre. A fenekét szépen emeli és a lábait is maga alá tudja húzni. A mászás még talán később, mert gyengék a karjai.

Mi is próbálkozunk az evéssel, persze ha nem elég gyorsan lapátolunk akkor sírás lesz hisztivel. :D De pl elveszi a kanalat és tömi a szájába meg cuppog ha meglátja a tálkáját.

2009. okt. 21. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:

A lányom 9-én született, 3750 gr, 54 centivel.

Most 7 kilós, centiben nem tudom, jövő héten mérjük.

Oldalra fordul, ritkán hasról hátra.

Ügyesen fog, szépen kanalazza a babavizet a szájába (csak anyatejes még), egyedül iszik cumisüvegből.

Imád az ölemben ülni és nézelődni, profin üti a billentyűzetet velem és a pihenőszékében imádja a gumikönyvét lapozgatni.

Kedvence a Vuk, a Füles mackó dala, és oda van a Híres Komárom című verbunkosért...

Jó kis mosolygós, barátságos típus.

2009. okt. 21. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!