Juniusban született babátok mekkora és milyen súlyú? És mit tud?
Az én lányom junius 6-án született.Két hete mértem akkor volt 6-kg és 62cm.Fordulni ugyan nem fordul át de körbe-körbe mozog.Mindent megfog és a szájjába vesz.Nagyon sokat magyaráz föleg mikor eszem és láttja.Már 2 naptol mosolyog és ugy egy hónapja hangosan kacag is.Nagyon szeret sétálni és pancsolni nem sok víz marad a kádban.
Tápszeres így mimár elkeztük a gyümiket vicces ahogyan eszik.A te babád fiu vagy lány?
Sziasztok :) Június 5-én született a kislányom. Tápszeres kezdetektől, így most (tegnapi mérés alapján) 68,5 cm, és 6060 kg. Örökmozgó, sosem lesz dagi baba. :D
6 hetesen hason fekve kinyomta magát, 2 hónaposan már játszószőnyegre került, imádja a mai napig. 3 hónapos korára már forgott minden irányba. Megfogja a tárgyakat, egyikből a másik kezébe veszi. Ügyesen rájött már néhány ok-okozat dologra (megnyomja a játéktelefon gombját zenél, vagy a pihiszéken megcibálja a majmot szintén zenél)na csapkod is rendesen. :)
Hangosan kacag ha a kedvenc dalait énekelem, vagy apukája röpteti, de pl a "sün" szóra is nagyokat vigyorog. Dumálni pedig imád, volt, hogy sétáltunk és a fáknak egyfolytában mesélt.
2 hete vettem észre, hogy hasizmozik és a doktornéninél már segítséggel de felhúzta magát ülő helyzetbe (a doktornéni megfogta a kezeit, erre produkált a kisasszony) imádja és vigyorog.
Kúszás már szépen megy, a kanyarodással van némi gond :)Akkor "fókázik" és mindkét kezét emelgeti egyszerre. A fenekét szépen emeli és a lábait is maga alá tudja húzni. A mászás még talán később, mert gyengék a karjai.
Mi is próbálkozunk az evéssel, persze ha nem elég gyorsan lapátolunk akkor sírás lesz hisztivel. :D De pl elveszi a kanalat és tömi a szájába meg cuppog ha meglátja a tálkáját.
A lányom 9-én született, 3750 gr, 54 centivel.
Most 7 kilós, centiben nem tudom, jövő héten mérjük.
Oldalra fordul, ritkán hasról hátra.
Ügyesen fog, szépen kanalazza a babavizet a szájába (csak anyatejes még), egyedül iszik cumisüvegből.
Imád az ölemben ülni és nézelődni, profin üti a billentyűzetet velem és a pihenőszékében imádja a gumikönyvét lapozgatni.
Kedvence a Vuk, a Füles mackó dala, és oda van a Híres Komárom című verbunkosért...
Jó kis mosolygós, barátságos típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!