Milyen gyümölcsöket fagyasszak le a kislányomnak, aki júniusban született?
Arra gondoltam, hogy mikor elkezdem hozzátáplálni, tél lesz, tehát jó lenne neki most lefagyasztani egy kis friss gyümölcsöt.
Az a kérdésem, hogy miket tegyek el és egyszerre mennyit? Pl egy barack vagy kettő?
vagy felesleges előre beraktározni?
Szia.Gyümölcsből érdemes elrakni:Őszi-sárgabarack,meggy,sárgadinnye,körte,eseleg szílva.
Ha olyan őszit veszel,aminek lejön a héja,akkor azt vágd félbe,mag ki és folpackba tekertem darabonként,majd zacsiba teszem.A héját azért nem szedem le,mert az a tapasztalatom,hogy kiengedve is könnyen le lehet húzni.
Sárgadinnyét és a körtét pucolom,magozom.A körtét felezem,a s.dinnyét cikkekre vágom csomagolom,úgy ahogy az előbb írtam.
Zöldségek közül,nem sok mindent fagyasztok,mert azt amúgy is lehet kapni.Amit én tettem el,az a tök és a cukkini(most olcsó).A mind a kettőt pucoltam,magoztam,kockára vágtam és tárolóedénybe tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!