Mit tegyek? Lassan 4 hónapos a kislányom és kaki problémáink vannak?
Lányom 10 nap múlva lesz 4 hónapos! 2 hónapos kora óta tápszert eszünk. Ez a 3. féle, amit kipróbáltunk mert nemigen volt széklete! A Milupa Milumil bevált, azóta van széklete minden rendben volt. Majd elkezdtem a dr.nő tanácsára hozzátáplálni szép sorban. 1 hónapja kb. rendszeresen visszajött a tápszert neki így AR-eset írt fel a dr.nő a bukása miatt! Jó sűrű ez a tápszer,de ette ezt is és megszűnt a bukás! Viszont nagyon kemény lett a széklete :((( nagyon -nagyon nyom szegénykém mikor kakil! és jó nagy kemény darabokat! :( próbáltam kamilla teát (de sokat nem ivott mert nem ízlik neki) adok kóstoltatás szintjén még főzeléket is és délelőtt gyümölcsöt kap 2 evés között!
Első baba! mit csinálok rosszul? vagy mit tegyek csináljak hogy ne legyen ilyen kemény a széklete???
másik problémám h 1 hete h ezt a bukás elleni tápszert is evés után kb. 1-2 órára kibukja, de nem mindegyik nap :(
El vagyok keseredve annyira szeretnék jól csinálni mindent!!!
Köszönöm a válaszotokat előre is!
köszönöm szépen a választ! Gyümölcsöt általában almát és barackot adtam idáig neki. most pár napja adom neki (a változatosság miatt) banánt, ma pedig banán-körtével --->ez utóbbi annyira nem jött be neki de nekem sem :) )
Szőlőcukrot tettem bele de olyan undorító lett (már bocsi) a tea kinézete is, meg nem is itta úgy sem.
azért köszönöm a válaszod!!!
köszönöm a válaszokat. űlhet h nem jól tettem fel a kérdésemet. Kislányom kakilni kakil minden nap csak keményet. Kipróbálom azt a teát és cukor helyet a méz nem jobb?
Bár a dr.-nénink nem javasolja egyiket sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!