Egy fura kérdés? 6hónapos babám van anyatejes. El kell mennem szoptatáskor de már nincs annyi tejem lefejve hogy jollakjon vele, keverhetem tápszerrel? Pl felessen?
Nekem sose volt elég a lefejt tej, és egy idő után megelégelte a fiam a két cumisüveget (anyatej, aztán a tápszer). Szóval áttértünk a kevertre, egy üvegből és utána nem volt gond. Szóval ha máshogy nem megy, lehet keverni őket (védőnő tanácsára próbáltam ki és bevált a fiamnál - de a doktornő meg azt mondta, hogy ne keverjem össze a kettőt). Én csak ennyiben tudtam hozzászólni.
10 hónapos anyukája
Én is adtam keverve. Nekem a védőnő azt mondta, ne keverjem, a gyerekorvosunk szerint se, aztán egy másik doki meg azt mondta, hogy ha elfogadja a baba keverve, akkor nyugodtam keverhetem a kettőt. Szóval ebben is megoszlanak a vélemények.
De az elkészített tápszert nem tárolhatod a cumisüvegben huzamosabb ideig, mint az anyatejet, úgyhogy ha kell, akkor frissen készítsd el neki és úgy öntsd hozzá a tejet, és már eheti is.
6 hónapos. Miért nem táplálsz hozzá?
Most már ehet kis gyümit, ezt azt...
Hogyne lehetne!
Én sokszor keverem a tejet tápszerrel.
Sőt, mostanában 3 félét keverek össze, mert van egy rossz ízű tápszer itthon, amit önmagában nem iszik, de sajnálom kidobni, így csinálok egy rossz tápszer+jó tápszer+sinlac egyveleget, ezt szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!