Ekcémára milyen krémet ajánlotok 9 hónaposnak?
Figyelt kérdés
Még nem tudom mitől van, doki szerint lehet a melegtől is. Azt mondta sudocrem, de nem vált be.2013. júl. 19. 07:38
1/12 anonim válasza:
Gyógyszertári fürdetővel fürdesd, ha nem vészes akkor 1-2 nap múlva elmúlik.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) Azzal fürdetem.
2013. júl. 19. 08:19
3/12 anonim válasza:
Kérjetek kevert krémet az beválik, a sudocrem nem ekcémára való legalábbis nekem ezt mondta az orvosom.
4/12 anonim válasza:
[link] én ajánlom neked ezt az oldalt.nagyon sok helyen olvastam már hogy a kisgyermekek ekcémájára ilyen szappant használnak és teljesen bevált.a facebookon is fent vannak ha rájuk írsz szívesen válaszolnak és megmondják mi lenne a legjobb a gyermekednek
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Ment a zöld kéz mindenkinek
2013. júl. 19. 08:44
6/12 anonim válasza:
Nekünk a Sanatpoic testápoló vált be, a gyógyszertári krém nem volt rá jó.
Ez nem olyan drága és sokáig elég.
Naponta kb 3-szor átkenem vele a problémás részeket és nagyon szépen rendben tartja a bőrét.
A shea vaj is jó volt, csak azt ilyen melegben túl zsírosnak találom, nem szívódik fel olyan hamar, én se szeretem, ha melegben tapad a bőröm a zsírtól, így a lányomra se kenem szívesen.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) Kipróbálom ezt a Sanatopicot :) Remélem lesz a gyógyszertárban...
2013. júl. 19. 10:09
8/12 anonim válasza:
Első vagyok!
Én próbáltam a Sanatopicot beszerezni, de sajnos nem sikerült.
Pedig én is kipróbálnám magamon is meg a lányomon is.
9/12 anonim válasza:
6-os vagyok
Nálunk sem tartanak a gyógyszertárban, de megrendelték és másnap már mehettem is érte. Érdemes megkérdezni ezt az opciót, ha épp nincs készleten.
10/12 anonim válasza:
Az ekcémát okozhatja étel allergia is, sőt ha gyógyszertári fürdetöt használsz akkor szinte biztos hogy nem attól ekcémás. Ha szoptatod akkor az is számít amit te eszel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!