Folyékony babahintőport hogyan kell használni?
ÉÉrdekes :)A hintőpor nem azért "por" mert az állaga por???
Miket ki nem találnak...Szerintem is biztos valahogy úgy kell ahogy írtad :)
Én akkor vettem a fiamnak, mikor a meleg miatt kipirosodott nagyon - hajlatokba, nyakánál, stb. Úgy használom, mint ha krém lenne, oda kenem, ahol piros neki és nagyon szépen helyre hozta a melegkiütéseit. Popsikrémet tuti nem helyettesíti.
Én imádtam, mert amire vettem, tényleg hatásos! 3. gyógyszertárba találtam csak, horror áron! Örültem volna egy ajándékba kapottnak! :)
10 hónapos anyukája
Nem használtam, de én is örülnék neki :)
Szerintem a popsikrémet nem helyettesíti. A hajlatokba kend, hogy ne pirosodjon ki. Ha mégsem kell, egyezkedhetünk :)
Én se tudtam, hogy van ilyen (ezért légyszi ne pontozgassátok le az elsőt), de jókat írnak róla. Elvileg pont azért hasznos, mert nem lehet belélegezni, mint a port, hanem közvetlenül oda kened, ahova kell.
És azt se tudtam, hogy ez ilyen menő dolog :) Kipróbáljuk, aztán ha nem válik be, akkor írok ide, rendben?
Köszi a válaszokat!
Remélem ettől jobb napja lett annak aki lepontozott különben miért tette volna:)
Bár tényleg nem volt hasznos a válaszom ...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!