Mire kell használni a babahintőport?
Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 16:53
1/4 anonim válasza:
Leginkább semmire, mert az apró szemcsék a tüdőrejutva később allergiát, aszthmát válthatnak ki.
Régen mindenre szórták, állítólagos gyulladáscsökkentő hatása miatt, demost már az a többes vélemény, hogy a belégzése kerülendő. Ehhez megvan a megfelelő életkor, amikor a gyerek már nem légzi be.
Addig kipirosodás és irritáció ellen remek kis krémek vannak már forgalomban, inkább azt válaszd.
2/4 anonim válasza:
Elsősorban izzadás ellen szokták. Az ujszülött hajlataiban (nyaka, hónalja, könyöke, térdhajlata) szokták,mivel neki ezen területeken még összeér a bőre, ne izzadjon be, ne pirosodjon ki.
Van aki púderezi, van aki nem a babáját.
Én 5 hóig használtam, most télen elhagytam.
3/4 anonim válasza:
Nekem 3 hós a kis fiam és csak NIVEABABY babahintőpor-t használok a kis popsira is és soha nem volt piros popsi.Nekem be vált.
4/4 anonim válasza:
Én is Nívea Babyt használok,fürdés után szoktam a hajlatait behintőporozni.Szárazabb,kellemesebb érzés a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!