Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerinted megtudnánk így élni...

Szerinted megtudnánk így élni albérletbe?

Figyelt kérdés
kb az össz. bevételünk 240 ezer forint. albérlet 55+rezsi(nem nagy lakás 47m2 es) szerintem 100 lenne az albérlet rezsivel,új építésű,szóval a fűtés sem lenne sok. hitelünk nincsen. Autónk van,arra a benzin nagyon max 20 ezer 1 hónapban. Szerintetek? ja van egy kislányunk! Nagyon nagyon szeretném,de nemtudom,hogy kijönnénk-e..... ti hogy látjátok?

2013. júl. 18. 12:10
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
sztem is szűkösen élnétek meg, de kérdés kinek milyen igényei vannak.. mert ugye az nem egyforma.
2013. júl. 18. 23:07
 32/38 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ. Mi 40 nm, cirkófűtéses, pár éves téglaépítésű társasházban lakunk.

Rezsi+ telefon+kábel tv, internet nyáron 45000, télen a fűtés miatt több. A fűtésen lehet ugyan spórolni, de gyerek mellett nem lehetsz hideg lakásban, a leghúzósabb a januári gázszámla az kb. 20000.Ha ehez hozzájön a bérleti díj, akkor legrosszabb esetben is 110.000. A kocsi kb 20.000, a maradék 110.000ből kell megélni. Szerintem ez mai viszonylatban kivitelezhető még akkor is, ha teszel félre mondjuk 20.000t váratlan kiadásra. Nehogymár 90.000ből ne tudjatok megélni 3an. Ez butaság! Okosan kell költekezni, heti költőpénzzel menj csak vásárolni és menni fog! Bátorság:-)

2013. júl. 19. 10:24
 33/38 anonim válasza:
Számoltam itthon a kiadásokat 3 főre szintén 55 nm lakásra bár nekem kocsi nincs, de azt is hozzá adtam a 20 ezret és az jött ki ,hogy ki lehet jönni.
2013. júl. 19. 18:27
 34/38 anonim ***** válasza:

OFF:

Milyen jó annak aki legtöbb gázszámlát 20 ezret fizet csak egyetlen egy Januári hónapban. Mi 23ezret fizetünk télen-nyáron ÁLTALÁNYBAN!! :( Konkrétan az utcát fűtjük télen.

2013. júl. 19. 19:42
 35/38 A kérdező kommentje:
Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy ha megállapodunk pl 55+rezsiben és szerződést írunk+minden.akkor azt nem emelhetik,hogy pl fél év múlva már 70+rezsit fizessünk ugye?? akkor marad már az 55?
2013. júl. 20. 12:21
 36/38 anonim ***** válasza:
Kedves 34! Ugye azt is olvastad, hogy 40 nm-n élünk, pár éves téglaházban, műanyag nyílászárókkal. Szerintem ez teljesen reális! Mi egy pici lakást tudunk fenntartani és nem vállaltuk túl magunkat, csak hogy 1 szobával több legyen, sokszor így sem könnyű. Pici lakás= kevés gázszámla.
2013. júl. 20. 15:23
 37/38 anonim ***** válasza:
Igen, igazából a mi gázszámlánk nagyon nem oké.:( Mi 30 egynéhány éves tégla társasházban élünk ami nem elég, hogy nagy(70nm), még régi fa nyílászárós is ami egy rakás sz@r már bocsánat.Anyukánktól örököltük meg tesómmal egy pár hónapja és most még együtt lakunk.Szóval megoszlanak a számlák, de valahogy nem értjük ezt a hatalmas összegű gázszámlát.Főleg úgy, hogy télen belefagyunk a lakásba.Takaróval ülünk stb.. Alig várom, hogy eladjuk!
2013. júl. 20. 16:52
 38/38 anonim ***** válasza:
Ja és igen igazad van 36os! Mi is inkább jobb állapotú kisebbet szeretnénk majd venni, hogy fenn tudjuk tartani.
2013. júl. 20. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!