Szerinted megtudnánk így élni albérletbe?
Annyira sok eszűek vagytok,már nem tudok mást mondani! :D
Havi negyven ezer forintot költ a párom üzemanyagra egy hónapban,már több,mint a kérdező által elköltött,két hét múlva nyaralni megyünk, a lakást pedig bútor és berendezés szinten folyamatosan újítgatjuk és emellett marad,ami marad....amit már le is írtam az előbb.
Szerintetek,ha úgy maradna meg a megtakarításunk,hogy közben kuporgatunk egész hónapban és csak és kizárólag a kötelezőkre költünk és olcsó kaját veszünk,akkor mondtam volna a kérdezőnek azt,amit?
Nem!
Hát akkor?
Nekem továbbra is az a véleményem,ami,kérdező,te meg döntsd el,hogy mit gondolsz.
albérlet: 58ezer
rezsi: 38ezer
net/tv: 4ezer
útiköltség: 40ezer
kaja: 50ezer
gyerek: 30ezer
Ez 220 és még mindig marad 20ezrünk nyaralásra eltenni,ruhát venni,szórakozni menni, ha valami elromlott,javítani.
9-es,te meg külön okos vagy! Tudom-e mennyi pénz 100ezer? Hogyne tudnám,fogalmad sincs,hogy mennyit dolgozik a párom ezért!!!
De hogy nem vagy képes megérteni azt,hogy ezt miért írtam,az a te bajod... persze a rosszmájúság megint megjelent,mint a pénz kérdésnél mindig...
Utoljára írom le,hátha sikerül megértetnem Veled,bár szerintem tök reménytelen...
Nem napról napra élünk a 240-ből,ami azon felül van,amin te ugrálsz folyamatosan. :) most pl. azért marad kevesebb,mert mint írtam,nyaralunk,illetve olajcsere is volt az autóban...
A 240 az,amiből átlagban élünk úgy,hogy nem nélkülözünk,csak egy kis megfontoltság kérdése az egész és kész. Tudunk az alapokon felül is venni ezt-azt,ezt én is és már mások is leírták,de te csak kötöd az ebet a karóhoz. :)
Ja és mellékesen,ha én,ilyen helyzetben így nem adhatok tanácsot a kérdezőnek,akkor te se tedd,csak akkor,ha pontosan olyan helyzetben vagy,mint ami a kérdésben van!
Vagy a te véleményed csak úgy egyszerűen leírva,hogy áá,ez így szűkös,az hasznos válasz,én aki,konkrét példával próbáltam megmutatni,hogy lehetséges az kicsavart,haszontalan és felvágás is ráadásul? :D
Sziasztok!
Nálunk ennél lényegesen kevesebb a bevétel mégsem érzem, hogy ne tudnánk kijönni belőle. Nehéz megszokni, de szervezés kérdése az egész :D
A mi bevételünk kb 170 ezer ft havonta. Az albérlet rezsivel kb 60 ezer ft. A maradékból kell gazdálkodni egész hónapban plusz félretenni a váratlan helyzetekre. Teszem hozzá nem éhezünk és van egy másfél éves kisfiunk, autónk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!