Mi lehet az a bébi naptej amit gyerekdr ír ki?
Nem nagyon értem a kérdést:)
A dr hauschka-ban nincs méreg, én olyat veszek majd a kislányomnak. 100 ml 3000 Ft.
Szia! Mi használtunk ilyet, fényvédő néven kaptuk a receptet. Sajna ez nagyon régen volt, gyógyszertári kevert, ha gondolod hívd föl Dr. Varsányi Katalint nekünk ő írta, biztos tud majd segíteni (Révész utca).
Szia!Én írtam a gyógyszertári naptejet, megkérdeztem a gyerekorvost, hogy van-e gyógyszertári naptej és már írta is ... Ugyanolyan tégelyben adják, mint a fürdető v. a popsikenőcs, a gyógysztertárban keverik. Ez egy antiallergén kenőcs napégés ellen, kb. 500 Ft és szerintem nagyon jó. Van olyan hatása, mint a drága krémeknek, csak nem kell kifizetni a márka árát...
Ez van ráírva, csak tollal, nem biztos hogy jól olvasom: Csem. antieryth serb 253/VI Napégés ellen
Remélem tudtam segíteni.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!