Tényleg ennyire megviseli a kicsit a 15 hónapos oltás?
Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom,hogy nagyon beteg lett tőle a gyereke! Nálatok is így volt?2013. júl. 17. 16:58
1/9 anonim válasza:
Semmi baja nem volt. Se pöttyök, se láz. Érdekes, mert volt egy oltás amitől belázasodott, de ettől nem.:)
2/9 anonim válasza:
Nem, nálunk csak a megszokottnál jóval (órákkal) hosszabb alvás jelezte, hogy dolgozik az immunrendszere. Se láz, se nyűgösség nem volt.
3/9 anonim válasza:
Semmi baja nem volt a fiamnak azt leszámítva, hogy oltás után pont 1 héttel teljesen dilis volt szegénykém. Szinte egész nap sírt, semmi se volt jó. De se láz, se kiütés nem volt.
4/9 anonim válasza:
Nálunk voltak tünetek sajnos.3 napig magas láz,utána rengeteg kiütés.
Étvágytalan volt,nyűgös,rosszul aludt és legyengült az immunrendszere.
Ez az egyetlen oltás volt az,ami kiütötte teljesen,az összes többitől semmi baj nem volt.
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szèpen mindenkonek!
2013. júl. 17. 18:03
7/9 anonim válasza:
Nálunk sem volt semmi igazábol. Egy hét után lett tüszős mandula gyulladása de azt meg szerintem a korházban szedte össze. Mert ott kapta meg a tojás allergiája miatt.
8/9 anonim válasza:
5-ös.
Képzeld a fiam már átesett egyszer a 3 napos lázon,úgyhogy köszönöm,tudom mi az és tudom az milyen volt.
Az oltás tünetei jelentkeztek nála így és nem egy ismerősöm gyerekénél...
9/9 anonim válasza:
Úgy szeretem az ilyen okos embereket/anyukákat.
Azt sem tudja ki vagyok,ki a gyerekem és ő megmagyarázza,hogy a fiamnak 3 napos láza volt...
No komment...
4-es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!