Mitől lázasodhatott be a 2 hónapos babám? 5 napja kapta meg az oltást! Még lehet, hogy attól?
Aznap este hő emelkedése volt, és azóta semmi. Ma reggelre viszont 38 fölött volt neki!
Más még annyi, hogy a napokban nagyon hasfájós!
Kúpot adtam neki, de megint megy felfele a hője!!Mitől lehet??
Nem hinném, hogy az oltástól, azért azt már 5 napja kapta.
2 hónapos baba pedig fogzás miatt nem lázasodik be.
Összeszedhetett valami vírust, pláne, hogy a pocakja sincs rendben, szerintem ez vírus lesz.
Mindenképpen vidd el dokihoz.
Utóbbi időben nagyon tömi az öklét és sokat nyálzik! Nekem is eszembe jutott, hogy talán fogzás... De az attól való belázasodást még korainak tartanám, bár aztán ezt nem tudni biztosra!!
A hasfájása olyan, hogy nehezen kakil szegényem, feszít neki a pocija és erőlködik! Viszont, ha sikerül neki, nem látom másnak (a kakit) mint eddig!
Egyébként az oltás mennyi idő alatt fejti ki védő hatását??
Az enyém is pénteken kapta az első oltásokat.Nekünk azt mondta a gyerekorvos,hogy 2 napig lehet láz,hőemelkedés,de általában az elsőt mikor kapják nem szokott jelentkezni.
Úgyhogy szerintem is mástól lehet a láza a picinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!