Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Itt mindenki babája forog már...

Itt mindenki babája forog már 3 hónaposan, illetve felülnek már 6 hónaposan?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 14:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval!
2013. júl. 16. 17:46
 22/28 anonim ***** válasza:
Az irigy anyukák lehet, hogy nem irigyek, hanem aggódnak, mert a gyerekeik lassabban fejlődnek. Persze jobb azt hinni, hogy irigykednek.
2013. júl. 16. 19:22
 23/28 anonim ***** válasza:
Igen,lehet hogy aggódnak,de attól még nem kell rögtön hazugnak,meg dicsekvőnek titulálni azt,akinek meg már tudja a babája ezeket!
2013. júl. 16. 22:14
 24/28 anonim ***** válasza:
69%
Én csak azt nem értem,hogy ez miért hencegésnek minősül? Névtelenül kérdeznek,névtelenül válaszolunk. Ha valaki megkérdezi,hogy mit tud x hónapos babád,arra valószínűleg nem csak az fog válaszolni,akinek a babája lassabban fejlődik,hanem olyan is,akinek gyorsabban. Van itt ilyen is,olyan is,de nem értem,hogy miért vannak leszólva és hazugnak titulálva azok,akiknek a gyereke gyorsabb? Érdekes,akiknek gyorsabb a babájuk a fejlődésben,azok a válaszolók sosem kérdőjelezik meg azokat a válaszolókat,akiknek lassabb,ez mindig csak fordítva van. Teljesen mindegy,3 évesen úgyis együtt fognak játszani az oviban és marhára nem ez lesz a mérce,hogy ki,mikor,hogyan kezdett el ezt,vagy azt. Úgyhogy ne vádaskodjunk azokkal,akiknek a babája gyorsabb.
2013. júl. 16. 22:29
 25/28 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Én nem vagyok irigy hiszen a fiam már nagyobb, túl van ezen a mozgásfejlődési mizérián. Nem is vádaskodom,nem szokásom, de bizony néhány esetben egyértelmű, hogy anyuka mondjuk így, kicsit többet állít, mint ami a valóság. Hogy ez neki miért jó? Biztos van oka, ebbe nem mennék bele. Sajnos sokan tényleg nem értik, hogy ez nem verseny és nem az ő érdemük, hogy a gyerek mikor kezd el mondjuk mászni.
2013. júl. 17. 07:10
 26/28 anonim ***** válasza:

Amúgy az egyik barátnőm visszaemlékezései szerint a gyereke mindent extra gyorsan tudott, és ezt mindig el is mondta, amikor az én kisfiam még ezt vagy azt nem csinálta. Szencsére emlékszem, hogy a gyereke hogy fejlődött, és egyértelmű, hogy az anyuka emlékeiben minden gyorsabban zajlott mint a valóságban. De ha én nem láttam volna hogy fejlődött a gyereke, akkor tuti stresszelt volna a sztoriaival. Na ezért mondják sokan, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar.

Mellesleg a kislányom mindent gyorsan csinál, de ezt nem szoktam példának írni olyan kérdésekhez, ahol aggódik az anyuka, mert dicsekedni nem akarok vele, ezért minek stresszeljem a kérdezőt.

2013. júl. 17. 08:37
 27/28 anonim ***** válasza:

Hát igen, aki azt írta hogy igen az ő gyereke ennyi idősen csinálta ezeket a dolgokat, az simán le lett pontozva...

Nem baj, nem érdekes az a lényeg hogy én tudom mit mikor csinált a gyerekem! :)

2013. júl. 17. 08:59
 28/28 anonim ***** válasza:
49%
Tobb valaszolo is olyan valaszt adott, amitol engem is ( gyanitom, a keedezot is kiver a viz...... Csak a gyorsan fejlodo babak anyukai nyugtatgatjak a lasabbaket..... AMI HENCEGES ES SZEMTELENSEG!!! Engem ne nyugtasson senki, es ne szamoljon be a gyors fejlodesrol, nagyon fusztralo... Erdekes, lassan fejlodo babas anyukak miert nem nyugtatgatnak? Mert OKET IS IDEGESITENE!
2013. júl. 17. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!