Főtt kukoricát, görögdinnyét-sárgadinnyét mikor adtatok a babátoknak?
Mivel most van szezonja, így csak most 15 hónaposan kapott a lányom, (tavaly még pici lett volna hozzá) de úgy tudom a dinnyék 8 hónapos kortól adhatóak. A főtt kukoricát én csak 1 éves kor után adtam volna egyébként is, hogy jól meg tudja rágcsálni.
Egyébként mindegyiket imádja a lányom :)
dinnyét én is most adtam, tavaly még kicsi volt, de én is 8 hónapos kortól tudom.
a görögdinnye levét besűrítettem sinemillel, szerette, sárgadinnyét nem szerette.
főtt kukorciát néha kieszi a tányéromból, de egyben kakilja ki, 8 foga van.
Az én lányom is 15 hónapos dinnyét így ő is most kapott!
Kukoricát én nem adtam még de nem is fogok mivel még a felnőtt sem emészti meg így nem látom értelmét?
17hónaposom van- délután megkóstoltattam vele a főtt kukoricát és a dinnyéket is- és imádta!!
Komoly, hogy 3éves korig nem lehetne? De miért?
Nagyon köszönöm a válaszokat!!!
1. vagyok
Az én 15 hónaposom is imádja a kukoricát, édesen rágcsálja, és sosem fájt még tőle a hasa, úgyhogy persze jó az elővigyázatosság, de ha nincs gond, akkor nyugodtan eheti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!