Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális ha nagyon ki akarom...

Normális ha nagyon ki akarom az elején sajátítani a babámat?

Figyelt kérdés
5 hónapos a babám. Nagyon zavar,ha elviszik a szemem elől,főleg babakocsival,és főleg azok,akiknek nincs gyerekük. Kifejezetten irritál,ha ilyen ember babusgatja a gyerekemet,és akar kettesbe játszani vele. Olyan,mintha el akarná szereti tőlem. Talán azért is zavar,mert nagycsaládban nőttem fel,és picit olyan mindenki gyereke vagyok.

2013. júl. 16. 12:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Nekem 6 hónapos a babám, és a férjemen kívül senkire nem bízom rá.

Attól még találkozik másokkal, de úgy, hogy én is ott vagyok. A nagyobb 2.5 éves és őt már persze rábízom arra, akiben megbízom, de nem túl sűrűn.

A kérdésedre válaszolva nem baj, hogy egy ennyi idős babát nem szeretsz másra bízni. Majd kialakul később, nem lesz semmi baja, ha kicsit nehezebben engeded el. Erre élő példa a fiam, aki barátkozós, nem zavarőan anyás, pedig sokáig nem bízta másra.

2013. júl. 16. 13:25
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Én gyermektelen voltam és a barátnőm babájára akartam ráadni a kis cipőt. Nem engedte, majd ő. Akkor én is érzetem ezt, amit te, hogy az az ő babája. Gondoltam is milyen önző. Egy pillanatról volt szó, egy cipő feladásról. Nem vittem a gyereket sehová, másik szobába se. Gondoltam éretlen és önző.

Emlékszem mikor kb. 13 éves lehettem és elmentem egy frissen szült anyukához látogatóba. Az anyuka mondta, hogy üljek le és rögtön hozta a babáját, oda tette a karomba. Én csak meglepve néztem. Csodálkoztam, hogy nem félti. Erre, ő mondta, nem sokára te is felnőtt leszel és ilyen kisbabát fogsz szülni. Jó ha már most megtanulod megfogni őt. Annyira jól esett. Azt is hozzá tette, hogy amikor ő volt annyi idős mint én akkor neki is oda adtak egy babát az ölébe és hogy soha nem fogja elfelejteni.

2013. júl. 16. 13:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Útólsóval értek egyet azért túlzásokba nem kell esni gyerekneveléskor sem.
2013. júl. 16. 13:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem még a legelején sem normális ha ezt a nagyszülőkkel és a párodnál is érzed,később 3-4-5-6 hónaposan meg az sem normális ha barátoknál,rokonoknál ismerősöknél ezt érzed.Próbáld meg helyre tenni magadban,hogy lehet,hogy a te gyereked de nem a tulajdonod,és a babának nagyon jó ha sok embert ismer meg,többen is játszanak vele,jót tesz a fejlődésének ha több embert ismer meg és az is ha több helyre elviszed,elutaztok stb.
2013. júl. 16. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Egyáltalán nem normális, már régen nem újszülött. És mi az, hogy az zavar, ha olyan fogja meg, akinek már nem is lehet gyereke? Nem a Te érdemed az, hogy neked van, csak szerencséd van. Az ilyen nőkből lesznek a gyerekükre csimpaszkodó szülők.
2013. júl. 16. 14:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Neken is 5 hònapos a babàm, èn nem èrzek ilyet...Mit èrtesz azalatt hogy olyan nők akiknek nem is lesz, tehàt èn akinek van ekvihetem az nem zavar? :-) Szerintem foglalkozz kicsit többet magaddal is ne csak a babàd legyen...
2013. júl. 16. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!