Faros babát szült anyukák! Volt gond a baba csípőjével a későbbiekben? Voltatok valamilyen speciális csípőszűrés vizsgálaton?
Bocsi de én nem anyuka vagyok!
Én és a barátom is farosan születtünk,és semmilyen csípőproblámánk sincs.
22/L 24/F
A kislányom faros volt, de semmi gondja nincs. Legalábbis a gyerekorvos azt mondta minden rendben.
Van egy kedves régi ismerősünk, Ő is gyermekorvos (koraszülött mentőzik is...stb) és az volt az első kérdése hogy fel volt-e csapva a lába a babának. Ugye a faros fekvésnek több variációja lehet, amikor a talpa a fejénél van (felcsapva) na annál szokott általában(!) előfordulni csípő probléma. Nekünk a kislányom törökülésben ült.
Az enyém szülés előtt 5 nappal fordult be.Csípőficamos volt.6 hónapos koráig Pavlik-kengyelben volt.Kicsit később kezdett el mindent csinálni pl:15 hónaposan indult el.4 éves korától sportolt,semmi gond nem maradt vissza,ma 18 éves.A lányomnak sokkal rövidebb volt a jobb lába,de a mai technika gyönyörűen helyrehozta.
Nyugi,ha gond lenne,akkor sem fog sántítani,nem kell műteni!
Én természetes úton szültem a faros babát, normál csípővizsgálaton voltunk, mint bárki más, kicsit kötöttebb volt a csípője, ezért néha megtornáztattam, éjjelre terpeszbugyit adtam rá, akkor nem zavarta a mozgásban. Kutya baja, 4 éves.
12 hónaposan szaladt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!