10hónapos baba éjjel felkel még enni, van h kétszer is! Nem gond?
Nekünk nem gond, ha neked se az. Bár talán neekd mégis gond, ha kérdezed...
Esetleg ha tennél ellene, nem lenne gond...
Nekem 3 gyerekem van, egy se kelt 4 hónapos kora után. Nem, szerintem ez nem véletlen...
07:21 Mire volt jó ez a kioktatás??? Örülj neki, hogy nálatok nem ez a helyzet, és bár hiszek benne, hogy sokat számítanak a szokások, van, hogy ez nem működik. ERGO: nem te vagy feltétlenül mindennél szuperebb, amiért így alakult a helyzeted. Ez az oldal azért van, hogy megosszuk a tapasztalatainkat, nem hogy bizonyítgassuk, mennyire jobban csináljuk, mint más.
Kedves Kérdező: ne törődj a 07:21-es válaszolóval.
Az én fiam 14 hós és nagyon jó alvó, 3 hós kora óta alszik végig, de vannak napok, sőt néha hetek, amikor visszatért az ébredésre éjjel és éhes volt. Növekedési ugrás vagy csak nem sikerült belaknia nappal. Szóval ne aggódj, elmúlik majd, addig meg nem sokat tehetsz. Amiko 7-8 hós kora körül megint elkezdett felkelni éjjel enni, akkor az esti tápszer helyett elkezdtem neki tápszer+tejpépet adni (pl. 240 ml tápszerbe 2 csapott evőkanál tejpép, variábilis cumiból kijön szépen), ezzel kicsit jobban eltelt és egy darabig elég volt neki. Aztán 9-10 hós kora körül már 18.00-kor evett rendes husis kaját, ma már azt, amit mi, és fürcsi után még mindig lenyomja a fenti "koktélt" és így 6-kor kéri a reggeli tajcsit, eztán alszik tovább f9-9-ig. Azt akarom csak mondani mindezzel, hogy elmúlik, és esetleg próbálj meg valami még táplálóbbat adni neki utsó kajának. Tudom, hogy nem éppen a legelfogadottabb módszer, de nekünk bevált. Kitartást!
Kedves utolsó: ajánlom figyelmedbe a GYIK szabályzatot: Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre!
A kérdező kérdezett, én válaszoltam. Ha NEKI van ezzel kapcsolatban véleménye, majd elmondja. HOZZÁD senki nem szólt.
Enyém is kel, engem nem zavar. 5 per alatt visszaalszik. Mivel a nagyobbik lányom nem ébredt éjjel, és ő tápszeres volt, látok némi összefüggést a szoptatás-éjszakai kelés között. Főleg mert többektől hallottam, hogy a szoptatás befejezése után azonnal átaludta a kicsi az éjjeleket.
De én nem szeretném elválasztani még (11 hós lesz a napokban) és tényleg nem zavar az éjjeli kelés, tudom, hogy nem éhség miatt kel, hanem csak bújni akar.
Szóval ha nektek nem gond, akkor nem gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!