Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fontosnak tartjátok az etetősz...

Fontosnak tartjátok az etetőszéket?

Figyelt kérdés
A párom családja fölöslegesnek tarja,azt mondják,etessem majd a kezemben a gyereket,mert az anyósom is úgy tette anna idején.
2013. júl. 14. 17:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom őszintén, én egy csomó dolgot tök fölöslegesnek tartottam nagyon sokáig. Pl. pelenkázószekrény, alátét, etetőszék, cumisüvegmelegítő, mellszívó. Ha szóbakerült én is mondtam, minek ez, minek az. Aztán jött a gólya :), és hozta a fiunkat. Mondta vki, kell a pelenkázószekrény. Mivel én mindig nagyon derékfájós voltam, megvettem a pelenkázót, hogy ne kelljen az ágyon görnyedni. Azóta is imádom. Cumisüvegmelegítőt kaptunk-az mekkora hasznos találmány egy tápis gyereknél, pláne éjjel....

Etetőszék: hallottam ezt-azt, főleg, hogy jó. Hát nem tudtam mit tegyek. De láttam a barátnőm fiát, aki után rohangált az anyja kanállal, tányérral, hogy a szájába tudjon dugni 1-2 falatot. Na, ekkor vettünk etetőszéket. Életem egyik legjobb döntése. A másfél éves fiam pontosan tudja, abban ülve eszünk. Ha látja, hogy terítek, melegítem a kaját, már fogja a szakálkát, és próbálja tolni az etetőszéket, mert a kajálás ebben történik. És még sorolhatnám a "régen nem volt, minek az" és most mennyire jó és hasznos dolgokat. A fiam most 15 kiló, és örökmozgó. Na, képzeld el, ahogy az ölemben ültetem, egyik kézzel tartom, másikkal etetem, a harmadikkal lefogom a kezét, hogy nem borogasson, a negyedikkel a tányért fogom....na, nem!

És a fent említett barátnőm, teljesen készen van, hogy az ő 3 évese mászkál kaja közben, míg az én 1,5 évesen szépen ül, és eszik. Jó az az etetőszék!

2013. júl. 14. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha a párod nem eteti a picit, akkor én tojnék rá, szerinte mi a jó. Úgy etesd, ahogy nektek kényelmes. Mi eszünk asztalra akasztható etetőszékben, kézben, és sportkocsiban is, mikor milyen kedvünk van.
2013. júl. 14. 20:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de marha "jó" anyóssal áldott meg az ég. Tessék mindent megvenni, aminek szükségét érzed. Te neveled a gyerekd, Te foglalkozol vele, és a Te életed könnyítik meg ezek a babás dolgok, amiket mr lehet kapni. Nem a 60-as, 70-es években élünk. Akkor lehet nem volt még sokminden, de azóta van, és miért nélkülöznéd csak azért mert anyósodnak nem volt. Nem hagynám, hogy ennyire beleszóljon a dolgaidba. Nincs joga eldönteni, hogy a Te babádnak mi jó meg mire lenne szüksége.
2013. júl. 15. 09:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, fontos! Ha olyan helyen etetem a lányom,ahol nincs etetőszék, sokkal nehezebb dolgom van. Anno nekem is azt mondta anyósom, hogy felesleges,ő se abban etette a gyerekeit, hanem szaladgált utánuk a lakásban a kajával. :)
2013. júl. 15. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!