Fontosnak tartjátok az etetőszéket?
Megmondom őszintén, én egy csomó dolgot tök fölöslegesnek tartottam nagyon sokáig. Pl. pelenkázószekrény, alátét, etetőszék, cumisüvegmelegítő, mellszívó. Ha szóbakerült én is mondtam, minek ez, minek az. Aztán jött a gólya :), és hozta a fiunkat. Mondta vki, kell a pelenkázószekrény. Mivel én mindig nagyon derékfájós voltam, megvettem a pelenkázót, hogy ne kelljen az ágyon görnyedni. Azóta is imádom. Cumisüvegmelegítőt kaptunk-az mekkora hasznos találmány egy tápis gyereknél, pláne éjjel....
Etetőszék: hallottam ezt-azt, főleg, hogy jó. Hát nem tudtam mit tegyek. De láttam a barátnőm fiát, aki után rohangált az anyja kanállal, tányérral, hogy a szájába tudjon dugni 1-2 falatot. Na, ekkor vettünk etetőszéket. Életem egyik legjobb döntése. A másfél éves fiam pontosan tudja, abban ülve eszünk. Ha látja, hogy terítek, melegítem a kaját, már fogja a szakálkát, és próbálja tolni az etetőszéket, mert a kajálás ebben történik. És még sorolhatnám a "régen nem volt, minek az" és most mennyire jó és hasznos dolgokat. A fiam most 15 kiló, és örökmozgó. Na, képzeld el, ahogy az ölemben ültetem, egyik kézzel tartom, másikkal etetem, a harmadikkal lefogom a kezét, hogy nem borogasson, a negyedikkel a tányért fogom....na, nem!
És a fent említett barátnőm, teljesen készen van, hogy az ő 3 évese mászkál kaja közben, míg az én 1,5 évesen szépen ül, és eszik. Jó az az etetőszék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!