Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is ilyen izgága,...

Másnak is ilyen izgága, zabolátlan az egyéves babája?

Figyelt kérdés

Kisfiam egy éves múlt. Aranyos, okos ügyes baba és természetesen nagyon szeretem őt. De sajnos borzasztóan eleven és akaratos. Nemrég elkezdtünk a játszótérre járni, hogy egy kicsit tanuljon, ismerkedjen, játszhasson...hát...volt baba aki megijedt tőle, komolyan...ugyanis az én kisfiam annyira türelmetlen volt szinte minden játéknál hogy hiába csitítgattam, mondtam neki, hogy nem szabad, mindent elvesz, ha kell, csapkod, üt,csak hogy megszerezze amit akar...sorban álltunk a kis csúszdánál, hát, ott kb minden nagyobb gyerkőcöt "levállazott", mintha ott sem lennének, hogy most márpedig ő következik...Voltunk a minap rokonoknál,szegény a játék hevében úgy belemarkolt az unokatestvére hajába, hogy rossz volt nézni, a kisebbiket meg megpofozta úgy,hogy folt maradt másnap is sajnos a kislány arcán...szégyenkezve jöttünk másnap haza :/

Tudom, hogy még kicsi, de hogyan tudnám mégis valahogy türelemre inteni? Annyira hebrencs, szegény sosem akar szerintem rosszat, de mégis a végén megijednek tőle a babák...amúgy is 2 évesnek néz ki a lelkem :D Hogyan zabolázhatnám meg egy kicsit? Ja...és engem is harapni akar, mint egy kis roti :( Tapasztalat? Jótanács?

2013. júl. 14. 15:12
 1/2 A kérdező kommentje:
húúú...most akkor ezek szerint csak az én gyerekem ilyen? :D
2013. júl. 14. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Jöttelek megnyugtatni,hogy nem csak a Te gyermeked ilyen:D

13 hónapos a kisfiam és a türelem nem az erőssége sajna.Bár ő nem üt vagy csapkod,nem 'verekszik',de viszont szeret orditani:D

Nem tudok neked tanácsot adni,mert én sem tudom megzabolázni a fiam,maximum amikor kitörése van,felveszem,átölelem,ilyenkor vergődik és jobban üvölt,olyankor leteszem és próbálom elterelni a figyelmét.

Van amikor bejön van amikor nem.De próbálkozok mindig:)

2013. júl. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!