20 fokos lakás nem túl hideg 9 hónapos babának?
Belgiumban az ismerősöméknél a gyerek születése óta nappal 18 fürdéskor 21 fok van. A kislány 3 éves és még soha nem volt beteg, a kisfiú most született. Ott ez a szokás.
Én ezt nem merem kipróbálni úh nálunk nappal 20 fok van vagy 19 fürihez 22.
Szia! Az én fiam is 7 hónapos, színtén ötször-hatszor kelek fel éjszaka. Már annyira kimerültem, hogy most együtt alszunk egy nagy ágyban a férjemmel. Így érdekes módon csak egyszer ébred fel, akkor is odaadtam a cumit és már aludt is tovább. Reggelig semmi gond nem volt. Persze csak egy két napig érdemes ezt csinálni, amíg Te is kipihened magad.
Amúgy a hálózsák nálunk sem játszik, pár percig van el benne, majd üvölt. Próbáltad már, hogy beteszed a kedvenc játékát a kiságyba? Néha nálunk segít, mert ha felébred, akkor azzal játszik pár percig és magától visszaalszik. Más ötletem sajnos nincs.:(
Meg kell szokni a takarót is.Mi ugyan zsákosak vagyunk, mert én úgy gondoltam, jobb neki is ha nem ébred arra h fázik.Mára megszokta.Amúgy sztem nem kevés a 20 fok, bár attól is függ, milyen ruhában alszik, hány réteg, hosszú-rövid stb.Meg lent alszik, vagy még fent?
Mi 19 fokban alszunk kb(télen 18-nál bekapcsol a fűtés 19-ig),19 hós kisfiamat hosszú ujjú bodyba és hosszú ujjú rugiban teszem le+ a zsák.A 3 óra nonstop sírás lehet attól is h túl fáradt, túlságosan felébredt, és nem tud visszaaludni.Nálunk ilyenkor az jött be ha magára hagytuk, mert bármit csináltam semmi nem volt jó.Amikor nem bírtam hallgatni, bekapcsoltam a porszívót!Az elég hangos ahhoz hogy ne halljam élesen hogy visít, ő meg elaludt rajta, mert tök monoton, kizökkent végre a sírásból!!!Főleg hogy a végén már azt se tudják, miért sírnak....Próbáld ki!..Én 45 perc visítás után próbáltam ki, bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!