Mit csináltok annak érdekében, hogy a babátok elkezdjen legalább hasról hátra fordulni?
Én próbálom rávezetni, hogy segítek a popót felemelni, de semmi:-( Az égnek mereszti a lábait, nem a talajnak. Fordított C betűt formál a hátából:-) Így meg nem fog sikerülni.
De szerintem nem is kell semmit csinálni, majd maguktól rájönnek:-)
3,5 hónapos kisfiú anyukája
Szia!
A csecsemők átlagosan 5-6 hónapos korban hasra, majd hasról hátra fordulnak. Szóval ne izgulj még pici nem kell forognia ,persze ha magától forog már az jó, de ne siettesd a dolgokat.
3 hónaposan miért kellene már átfordulnia? 6 hónapos korig kell megcsinálniuk. De ha ennyire aggódsz, vidd gyógytornászhoz, mert érdemben csak szakember tud segíteni ilyen dolgokban. De egy három hónapos babánál én még várnék vele vagy 3 hónapot, addig pedig büszke lennék arra, amit már tud!
3 gyermekes anyuka
Vártam...
:-)
Viccet félre téve, nincs elkésve a picurkád, sőt!
Adj neki időt, hogy rájöjjön magától, mit hogyan kell.
Az én babóm 4 hónapos is elmúlt, mire hasra fordult, hetekkel később pedig vissza... előtte ordított, ha hasra tettem.
Mióta hasra tud fordulni, utál háton lenni.
Az sem jobb... :-)))))
Szóval várj türelemmel, ő tudja, mikor kell neki forognia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!