Akinek a babája 7hónapos korában felállt mennyi idős volt mire elindult egyedül?
Erre én is kiváncs vagyok.
Az én fiam 6 hós és 2napos volt mikor felállt. 1 hét múlva már simán tartotta magát percekig,6,5 hósan pedig mászni kezdett, 7 hósan felült magától. Ő kb 2 hétig gyakorolt az újabb mozgásfejlődési lépcső elött. :)
Most 7,5 hós, egyre jobban ül.
Alig várom már, hogy kapaszkodva lépegessen majd elinduljon, de azért az még odébb van.
És anyu szerint én is nagyon hamar ültem és jártam is, szóval biztosan van benne genetika is.
10 hónapos 2 napos volt mikor elindult.
11 hónaposan futott.
2-es mit értesz pontosan azon hogy 1 évesen járt? Akkor indult el? Mert ha igen, az egyáltalán nem korai. Rengeteg baba indul el 1 éves kora körül, sőt 10 hónaposan is nem egy!Legalább is én 3 kisbabás családot ismerek a körünkben, ebből 2 egy éves kor alatt indult el ( 10,5 és 12 hónaposan) a 3.baba 14 hós volt.
Én is 10 hónaposan indultam, a férjem 12 hónaposan.
Kapaszkodva áll fel a fiam mindenhol ahol csak tud
Sokszor elengedi a bútort próbál egyedül kapaszkodas nélkül állni de persze egyperc alatt elesik
6,5 hónapos volt, mikor először felhúzta magát álló helyzetbe.
2 nap múlva már tartósan meg tudta magát tartani.
Pár nap múlva kapaszkodva ment.
8 hónaposan kapaszkodás nélkül megállt másodpercekre.
9 hónaposan kapaszkodás nélkül felállt.
10 hónaposan és egy naposan kapaszkodás nélkül megindult, még aznap már méterekre elment.
A másik mindenben 1-2 hét lemaradással követte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!