Atópiás dermatitis-es babák szülei! Milyen mosóport/öblítőt használtok? És van valamilyen homeopátiás készítmény a szteroidos kenőcs helyett?
Légyszi ide írjátok meg, mit mond a doki, bőrgyógyász, bárki.
Lányom lassan 4 éves, kisbaba korától ilyena bőre, gyerekdoki szerint tejallergia, de enm evett tejet 3,5 éves koráig és akkor is ilyen volt a bőre, most kap tejes ételeket, most ősszel persze még csúnyább, de kizárt dolognak tartom, hogy a tejtől legyen, hiszen eddig nem kapott tejet. A doki sajnos csak ennyit mond, hogy ne kapjon tejet, de már sajnálom az oviban külön koszton tartani szegényt (szerintem feleslegesen). Véreredmény szerint NEM tejallergiás.
Bőrgyógyászhoz nálunk lehetetlen eljutni, az állami egy sz.r, a magánnál meg órákat kell ülni, van még 2 kicsi, szoptatott gyerekem, úgyhogy nem tudom megoldani.
Én is a vízre (keménység) gyanakszom egyébként, meg a levegő szárazságára.
Ja, jó tanács, öblítőt ne használjatok semmit, ha ilyen a bőre a gyereknek, a doki szerint inkább a mosószer maradjon benne, mint hogy öblítőt használjak. Inkább öblítőprogramot üresen küldjétek rá kétszer a ruháira (persze külön mossátok a tiétektől).
Várom a híreket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!